29-12-2009, 10:35 PM
Am citit si eu in sfarsit capitolul, de cand vreau s-o fac si nu am mai reusit. Dar sa revin la fic, imi place cum ai descris pot sa spun ca te descurci foarte bine la capitolul descriere, sti sa scoti in evidenta anumite detalii, cred ca e punctul tau forte, am dreptate?;;) Dar fi atenta ca daca folosesti multa descriere naratiunea si dialogul sunt cam neglijate si risti sa apara monotonia, altfel spus plictiseala.De obicei prefer naratiunea la persoana 1, dar mi-a placut si la persoana a 3a, te descurci de minune cu ea si imi place ideea cu Franta, e o tara frumoasa intr-adevar, nu prea imi place franceza insa :-". Mi s-a parut interesanta si partea cu doctorul, iar acum ca este mutat la un alt spital ma gandesc ca va gasi acolo pe cineva si abia astept sa vina scenele yaoi;)).
Ah da, aproape uitasem e o chestie, tine mai mult de "gusturile mele", dar iti sugerez sa nu mai scri "Cap 1" si mare cat casa in primul rand se vede urat acel "Cap" stiu ca pe mes se foloseste la greu, dar intr-un fic nu da bine, iar faptul ca ai scris atat de mare l-a scos si mai mult in evidenta.
Atat am avut de spus, astept nextul la care Yaku deja lucreaza, imi pare rau ca nu voi fi aici sa citesc, dar recuperez eu:D
Ah da, aproape uitasem e o chestie, tine mai mult de "gusturile mele", dar iti sugerez sa nu mai scri "Cap 1" si mare cat casa in primul rand se vede urat acel "Cap" stiu ca pe mes se foloseste la greu, dar intr-un fic nu da bine, iar faptul ca ai scris atat de mare l-a scos si mai mult in evidenta.
Atat am avut de spus, astept nextul la care Yaku deja lucreaza, imi pare rau ca nu voi fi aici sa citesc, dar recuperez eu:D