25-04-2011, 01:43 PM
Hm, da. Nu mă înnebunesc după formația asta, dar merge. Țin foarte bine minte că prima melodie pe care am auzit`o de la ei a fost Pump it, acum cinci sau șase ani. Îmi plăcea la nebunie părul lui Fergie și cum îl rotea. :]] Și îmi plăcea cum începea, cu strigătul ăla și apoi ' Pump it '. Da, mă rog, știți voi. My humps este una dintre melodiile mele preferate de la ei, chiar îmi place ca sound and stuff. Preferatul meu este clar Will.I.Am, tipul este super talentat, îmi plac și melodiile lui solo, are una Yes we can care îmi place foarte mult. Și Fergie are o melodie solo, Glamorous care îmi place.
Eniuei, știu că anul trecut prin mai eram obsedată de melodia lor Meet me halfway care încă îmi place, deci o pot numi preferată. În general îmi plac mai toate melodiile lor, poate cu o excepție, nu pot suporta I got a feeling, nu știu de ce, probabil din cauză că nu e stilul lor. Oricum, chiar au talent și este o trupă ce merită ascultată. ^^'
Eniuei, știu că anul trecut prin mai eram obsedată de melodia lor Meet me halfway care încă îmi place, deci o pot numi preferată. În general îmi plac mai toate melodiile lor, poate cu o excepție, nu pot suporta I got a feeling, nu știu de ce, probabil din cauză că nu e stilul lor. Oricum, chiar au talent și este o trupă ce merită ascultată. ^^'
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.
iata
portile luminii.