16-04-2013, 04:55 PM
Imi pare dar Bioshock:infinite e doar over hyped. Are prea multe greseli technice sa fie un must buy. Ca story jocul e genial, orasul este foarte bine realizat and all dar gun play-ul e foarte boring. Come on 2 guns system? you gotta be kidding me. Nici bioshock 1 sau 2 nu a avut 2 gun system , si bioshock nu e genul de joc in care un 2 gun system sa mearga. Upgrades? dmg+ range+ ? generic, in bioshock 2 fiecare upgrade merita facut si aveai diveristate si posibilitatea de a alege o ruta, shotgun electric, trap crossbow etc. Armele in sine sun foarte generice in bioshock:infinite nimic special, iar probleme technice are destule cateva statui in joc are o textura absolut deplorabila. FPS imi merge la 250 dar cateodata scade brusc la 60 in parti in care doar ce am fost, nu ma intelege grestit 60 e playable dar sa scada atat de brusc si atat de mult ?
Alta problema care o am cu infinite e ca este prea linear si scriptat i mean come on ce e asta?Kids of Duty?
Dupa parerea mea Bio1>Bio2>Bio:infinite
Anyway ca joc nu e nimic interesant e doar over hyped. Remember Aliens:Colonial marines? waste of money, Remember Duke Nukem Forever? a joke. Merita jucat doar pentru story-ul foarte bine scris.
Alta problema care o am cu infinite e ca este prea linear si scriptat i mean come on ce e asta?Kids of Duty?
Dupa parerea mea Bio1>Bio2>Bio:infinite
Anyway ca joc nu e nimic interesant e doar over hyped. Remember Aliens:Colonial marines? waste of money, Remember Duke Nukem Forever? a joke. Merita jucat doar pentru story-ul foarte bine scris.