12-07-2011, 03:04 PM
Ştiu că mi-am creat contul acum ceva timp , însă nu prea m-am ocupat de el . De aceea aş dori să încep din acest moment .
Pentru început , mă numesc Mihaela . Am şaisprezece ani şi sunt din Constanţa .
Îmi place să ascult muzică (ca şi altor persoane de altfel) . Ce gen ? Păi , rock (în general , deoarece melodiile transmit multă emoţie şi mereu pot să găsesc o melodie care se mulează perfect pe starea din momentul respectiv ) , heavy metal , formaţiile britanice de alternativ rock cum ar fi Coldplay , Placebo şi multe altele (au un stil de neconfundat) , dubstep , hardcore techno (numai Angerfist şi Korsakoff) , vocal trance .
Actorul meu preferat este Johnny Depp (talentat ÅŸi devotat rolurilor sale) .
Film preferat : Stay din 2005 . Îmi plac dramele psihologice , thrillerele , cât şi filmele de groază .
Cărţi preferate : Jocul lui Gerald - Stephen King şi Papillon - Henri Charriere , iar scriitori preferaţi sunt Stephen King şi Edgar Allen Poe .
Poet român preferat : simbolistul George Bacovia .
Nu ştiu ce altceva să mai adaug , dacă aveţi întrebări le aştept
Pentru început , mă numesc Mihaela . Am şaisprezece ani şi sunt din Constanţa .
Îmi place să ascult muzică (ca şi altor persoane de altfel) . Ce gen ? Păi , rock (în general , deoarece melodiile transmit multă emoţie şi mereu pot să găsesc o melodie care se mulează perfect pe starea din momentul respectiv ) , heavy metal , formaţiile britanice de alternativ rock cum ar fi Coldplay , Placebo şi multe altele (au un stil de neconfundat) , dubstep , hardcore techno (numai Angerfist şi Korsakoff) , vocal trance .
Actorul meu preferat este Johnny Depp (talentat ÅŸi devotat rolurilor sale) .
Film preferat : Stay din 2005 . Îmi plac dramele psihologice , thrillerele , cât şi filmele de groază .
Cărţi preferate : Jocul lui Gerald - Stephen King şi Papillon - Henri Charriere , iar scriitori preferaţi sunt Stephen King şi Edgar Allen Poe .
Poet român preferat : simbolistul George Bacovia .
Nu ştiu ce altceva să mai adaug , dacă aveţi întrebări le aştept