29-08-2011, 10:59 AM
Well, ai vaga impresie draga mea Briskly (pentru ca atata timp cat suntem noi doua pe aici, it's not gonna happen.) Hah! si vreau sa am onoarea de a posta a doua ^^
The Pianist Vs La vita è bella
Desi am vazut Pianistul mai demult si mi-a placut enorm, dintre cele doua oricum as fi ales La vita è bella datorita incarcaturii emotionale a filmului si a modului de realizare a acestuia, de prezentare a unei idei destul de morbide printr-un balans delicat. Benigni e un persoaj exceptional, dand dovada de o creativitate atat artistica cat si emotionala peste medie, din modul in care incearca sa ii protejeze pe cei apropiati transformand comedia in curaj si vice versa.
So my vote - La vita è bella
Definitely,Maybe vs. The Proposal
The Pianist Vs La vita è bella
Desi am vazut Pianistul mai demult si mi-a placut enorm, dintre cele doua oricum as fi ales La vita è bella datorita incarcaturii emotionale a filmului si a modului de realizare a acestuia, de prezentare a unei idei destul de morbide printr-un balans delicat. Benigni e un persoaj exceptional, dand dovada de o creativitate atat artistica cat si emotionala peste medie, din modul in care incearca sa ii protejeze pe cei apropiati transformand comedia in curaj si vice versa.
So my vote - La vita è bella
Definitely,Maybe vs. The Proposal
Strangers have the best candies
Out of my mind...back in 5 minutes.
Out of my mind...back in 5 minutes.