10-01-2012, 12:00 PM
Serios? Chiar nimeni? Ei bine, atunci o să fiu eu prima. Eu am început cu baschet-ul (hai s-o iau mai pe româneÈ™te) în clasa a cincea, acum sunt a È™asea. Eram ceva mai „varză†la sport, dar nu de tot. ÃŽn clasa a cincea eram mai pitică, ameÈ›ită È™i aÈ™a mai departe. La sport jucam baschet două ore pe săptămână ca să nu stau pe bară. Prin primăvară, a început să-mi placă al naibii de mult să joc baschet, eram chiar obsedată. Toată vara asta am făcut, am început acasă, dând coÈ™uri până mă lua cu ameÈ›eli, iar apoi pe teren, jucam foarte des. Acum, fiind a È™asea, nu e mult, joc de un an, dar e sportul pe care pur È™i simplu îl ador, È™i e sportul care m-a făcut să mă mai È™i misc, fiindcă nu prea-mi plăcea să fac asta. Prima oară jucam cu fetele È™i mi-era teamă să joc cu băieÈ›ii, dar acum e mai bine cu ei, fiindcă fetele cu care joc sunt ofticoase, enervante, nu È™tiu nicio regulă È™i nici ce-i ăla „faultâ€. Nu joc la niciun club, doar la È™coala, dar curând o să văd dacă pot să intru pe undeva, asta desigur, după ce avansez. Și doar pe unele canale, pe TVR parcă mai arată din când în când câte-un meci, dar rar, eu am văzut de vreo 2 ori È™i era decât baschet masculin...