Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Banana Fish

#1
Nu as sti exact in ce subforum sa incadrez aceasta serie. Este actiune, este drama, este si cu gay (desi nimic explicit).

Niste informatii generale:
TRAILER
Episodes: 24
Aired: Jul 6, 2018 to Dec 21, 2018
Source: Manga
Genres: Action, Adventure, Drama, Shoujo
Rating: R - 17+ (violence & profanity)

Personajul principal, Ash Lynx, este un baiat minunat, blond cu ochii verzi, o bunaciune in alte cuvinte 5 Ahem! *tuseste* *tuseste* Voiam sa zic ca este un geniu si in acelasi timp un criminal.
Ramas fara parinti si fara frate inca de mic, Ash a fost crescut de Dino Golzine, mafia boss prin New York. Initial cu scopul de a fi o jucarie sexuala pentru Golzine si obligat sa faca prostitutie, apoi se dovedeste a fi un geniu, ajunge sa isi formeze singur propria gasca si intre timp sa isi ingrijeasca fratele ramas inconstient de la intoarcerea din razboiul din Irak.
Intre timp apar o serie de crime in New York, toate avand in comun un drog: banana fish. Ash descopera ca acel drog ar putea fi legat de conditia medicala a fratelui sau si de lucrurile care i s-au intamplat in timpul razboiului, asa ca decide sa afle ce este acel drog si incearca sa scape de el.

E despre mafie, lupte intre gasti, putin razboi la inceput. Grafica minunata, motiv pentru care ma bucur ca animeul a fost serializat abia in 2018, desi manga este finalizata inca din 1994, pentru ca pe atunci nu ar fi reusit sa scoata asa o arta ca acum.

#2
Ma bucur ca ai facut postarea asta. Mi-a placut enorm Banana Fish (manga si anime). Povestea a fost super si au incercat cat de cat si in anime sa surprinda cand de complex este de fapt Ash ca personaj.
[Imagine: Sugizogif.gif]

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=30338 Cel mai nou fic "Furtuna numita adolescenta"




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)