Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Aynoia's Photos

#1
edit: mi-am cumpărat un aparat nou şi acum pot face poze normale. Eram sătulă de aparate străine şi de mobil. Am modificat postul, înlocuind fotografiile vechi, cu una singură - nouă.

http://i1166.photobucket.com/albums/q610...G_2050.jpg
_______________


Fotografii noi.

http://i1166.photobucket.com/albums/q610...G_2189.jpg
http://i1166.photobucket.com/albums/q610...G_1826.jpg
http://i1166.photobucket.com/albums/q610...G_1642.jpg

#2
Nu o să comentez primul post pentru că sunt prea multe fotografii. Al doilea post stă cam aşa:
Prima poză e ceva relaxant, calm, melancolic atunci când privesc ramurile copacilor şi dinamic când mă uit la avion şi dâra de fum lăsată de acesta. Un unghi bun, claritate bună. ^^
A doua fotografie este pur feminină. Cine poate folosi acele machiaje dacă nu o domnişoară? E interesantă şi, la fel, pozată dintr-un unghi bun. Blur-ul este cam prea în exces, dar e drăguţ şi aşa.
A treia poză este excentrică, mă refer la ţinută şi fundal, dar îmi place expresia tipei: sexy and hot. Drăguţă şi poza asta.

Ei bine, te pricepi. Ţine-o tot aşa. ^^

#3
copacul care desparte cerul in doua [asa cum mi-a spus cineva]
http://i1166.photobucket.com/albums/q610...G_2286.jpg
lovers
http://i1166.photobucket.com/albums/q610...G_0930.jpg


#4
Voi comenta doar ultimul post,daca nu te superi ^ ^
Prima poza ~
Este geniala. Si faza cu '' desparte cerul in doua '' parca ma face sa visez mai mult uitandu-ma la poza 43 *moment de profunzime maxima* Revenind,mi se pare ca e putin editata 39 Dar mhmh, consider ca e foartee ok , din moment ce nu ai pus ditamai textul si floricele , inimioare si alte chichichijfwifjwi -.-'' ci doar e umblat de la contrast/lumina .
A doua poza~
Imi place mult. Claritatea e excelenta[ sau doar mi se pare mie o.o ] Si ideea pozei e cute~

Ce aparat folosesti , apropo ? Daca ai mai mentionat mai sus , scuzele mele ^^''
[Imagine: tumblr_m8w2we1JGd1rpgt3co1_500.png]
[Imagine: tumblr_m8moi9oWXo1r8iaaao1_500.gif]
forever a baby

#5
Va multumesc mult pentru comentarii.
Mao. - folosesc Canon EOS 550D (as vrea eu un 5D, dar inca nu imi permit sa-l cumpar).
Da, editez toate pozele, am ceva cu asta. Le editez, chiar daca nu ma pricep prea bine. Imi place sa "ma joc" in photoscape.
N. Daria, voi tine cont de sfaturile tale. Tricoul e al meu, pot sa ti-l imprumut 3
Ce tine de titlu... eh, am dat-o in bara, trebuie sa il schimb. M-am gandit si eu la asta intr-o zi, am scris ca fac poze la tot ce misca, dar postez mai mult cam ce nu misca )) lol.
Si vreau sa imi spui ce ai in vedere prin "sa ma concentrez mai mult pe tematica si mai putin pe efecte", ca nu inteleg.
Sper sa treaca cineva sa stearga posturile in plus, nu-i nimic. Daca nu va trece in curand, voi ruga eu un moderator.
Mersi inca o data.

Globulet
http://i1166.photobucket.com/albums/q610...G_1452.jpg

#6
Imaginea e supra-contrastata si mult prea intunecata, borderul ala nu avantajeaza cu nimic, si pozitionarea globului e mult prea joasa asa fel incat iese din focal. Ai taiat prea mult din imaginea initiala. Nu-mi place deloc ce i-ai facut.

Sfat pentru toti cei ce nu se pricep in Photoshop si folosesc programe mult inferioare si neprofesionale, nu le mai modificati!

Si ce are Canon 550D (?), la cat costa multi si-ar dori sa aiba unul. Ceea ce de fapt ai nevoie tu sunt LENTILE si un flash aditional, daca aveti un aparat profesionist in mana invatati sa-l folositi; daca nu vreti sa cheltuiti banii necesari pe hobby-ul asta, luati-va o camera pe care sa nu platiti o avere si 'jucati-va'
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#7
Nu ştiu cât de bine se potriveşte, dar pot spune că Fudulia strică omenia. În sensul că nu ştiu dacă vorbeşti doar ca să impresionezi sau e adevărat ce spui tu, dar Canon 550D e un aparat mai mult decât bun. Am prieteni fotografi care îl folosesc şi sunt mulţumiţi de el, deci nu ştiu dacă e necesar un altul mai scump pentru această profesie. Cred că din moment ce ai un Canon DSLR restul lucrurilor ţin doar de detalii. Sincer, am avut de câteva ori banii necesari pentru un Canon ca lumea, cum e 550D dar parcă m-a durut mână să-l iau. Aşa că am rămas cu un un aparat mai "răsărit" pentru fotografiile cu care particip la concursuri sau cele pentru clubul de fotografie şi nişte aparate micuţe - şi nu mă refer la dimensiune- pentru a mă juca şi a "exersa".

Deci, ar trebui să fii mândră de el. :3
Şi ca să nu fiu off-topic, o să spun că în general îmi plac fotografiile tale, dar asta dacă vorbim de calitate şi pe alocuri conceptul. Mai ai de lucrat la încadrare şi nu îmi place că le modifici în mod "abuziv". Spre exemplu la fotografia cu copacul ce despică cerul în două, contrastul e deranjant la ochi. Try to avoid from too high saturation and don't forget the white balance.

xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#8
Ang. sa incerc sa iti raspund mai calm, desi m-a deranjat comentariul tau. Nu stiu de ce ai presupus ca m-as fuduli si nu inteleg ce ai avut in vedere. Eu am asteptat jumatate de an pentru ca sa am aparatul asta de fotografiat si sunt multumita de el, dar vreau un 5D din simplul motiv pentru ca Jared Leto (care e idolul meu) are acel aparat! Si vad ce poze face cu el si sunt mult mai bune, needitate. Am citit si caracteristicile si e clar ca e mult mai bun si il vreau, dar il voi putea cumpara doar cand voi avea banii mei, ca nu as cuteza sa cer de la parinti asa suma. Aici e vorba mai mult de mofturi copilaresti (ale mele), decat de fudulie, cum te-ai exprimat tu.

A doua parte a comentariului imi place, multumesc pentru sfat. O sa incerc sa nu mai modific fotografiile in mod abuziv. Varianta cu copacul, needitata, e foarte draguta si asa, dar eu mereu simt nevoia sa le fac ceva la poze, sa le schimb. Multumesc.

#9
Vezi ca daca vrei sa te faci "fotograf" nu merge sa tot editezi fotografii. Poate ar trebui sa incerci sa folosesti calitatile unui aparat la capacitate maxima inainte de a avansa spre altele mai puternice. Daca citesti revista "Photo" (cum sunt sigur ca faci, avand in vedere care ti-e scopul), probabil ai observat ca majoritatea fotografilor profesionisti prefera sa lucreze curat, cu cat mai putin modificari adaugate ulterior. Nu e nimic in neregula sa editezi, evident, dar cand calitatea unei fotografii vine din editarea sa...cam trebuie sa-ti faci griji.

De exemplu fotografia cu porumbeii aceia de portelan.
Prima greseala e compozitia. Ai centrat acel subiect, ai ales un unghi care nu avantajeaza in nici un fel ideea (de deasupra in general nu e un unghi prea fericit...e plicticos cel mai adesea). O pozitionare mai laterala, cu un unghi un pic mai de jos ar fi scos mai bine in evidenta porumbeii si i-ar fi pus intr-o scena, ceea ce le-ar fi dat mai multa putere simbolistica (daca-mi permiti exprimarea).
A doua greseala e ca ai crescut contrastul exagerat. Tot ce-ai reusit sa faci e sa stergi aproape orice definire a subiectului tau si sa obtii o fotografie ARSA. Primele chestii care le observa oricine se uita la respectiva fotografie sunt doua pete albe care se vor a fi capatanele pasarilor. Abia apoi se vad ochii si pliscurile, ceea ce nu e ceva ce vrei sa se intample cand o persoana se uita la poza ta (adica sa stea sa caute subiectul in fotografie fiindca tu n-ai putut sa-l identifici si sa-l scoti in evidenta).

Apoi...acea fotografie care presupun ca se vroia mondena sau ceva (cu domnisoara cu palarie). In general orice fotograf care doreste sa faca portrete va evita umbre nedorite sau alte chestii de genul care aglomereaza fotografia.
Hai sa exemplific cu Russel James. Ceea ce realizeaza el in principal sunt nuduri artistice, asa ca nu-mi permit sa postez link-uri aici. Dar poti cauta si singura imi imaginez, Google e totusi foarte facil de folosit. Daca verifici ce fotografii face el, si iei aminte un pic, vei observa ca uzul lui de umbra e sa ascunda sau sa exemplifice "materialul", dandu-i astfel mister si profunzime. La treaba asta trebuie sa fii si tu atenta, sa observi cum vine lumina, de unde vine si ce poti face cu ea astfel incat sa nu pice nimic intr-un fel nedorit de tine. La tine acea umbra care pica de-a moaca tot ce reuseste sa faca e sa-i ingroase bratul tipei pana pare a fi Hulk...deci nimic bun pentru compozitie.

Si fara sa sun rautacios sau orice de genul...dar inveti sa faci fotografii din experienta, pe masura ce-ti formezi ochiul. Poti invata oricat de multa tehnica doresti, poti face oricat de multe cursuri doresti si folosi orice camera iti vrea inimioara...dar ca sa faci o fotografie buna e nevoie de exercitiu, rabdare si extraordinar de multe incercari pana iese calumea.

Edit:
Ah, si fotografia ta cu copacul...nu-i o idee rea, dar e o executie lamentabila. Daca doreai sa faci ceva creativ acolo, si asta iti zic ca si sugestie, puteai monta camera pe un trepied, fixa unghiul si cadrul si doar sa lasi camera sa astepte. Ia-ti o carte, ia-ti niste integrame, si asteapta...apoi poti prinde cateva cadre odata cu apusul soarelui, care sa le unesti ulterior in PS pentru a obtine un efect mult mai placut ochiului.
Momentan ideea ta e simpatica...dar ceea ce se intelege din fotografia ta este: copacul care imparte cerul in doua, in dreapta cerul, si-n stanga nimic.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#10
^ multumesc.

victorie
http://i1166.photobucket.com/albums/q610...G_3668.jpg
soare
http://i1166.photobucket.com/albums/q610...G_4581.jpg




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)