Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Aventurile unei adolescente.. [+16 / +18] [hentai]

Cap. 2: Semnul

Dupa ce examinara o lista de pe panoul de la intrarea scolii, si-au dat seama ca nu sunt in aceeasi clasa. Pe fata lor se citea tristetea, dar si-au revenit rapid cand clopotelul a sunat enervant de insistent. Prietenii s-au despartit, fiecare mergand catre sala lui. Amy era la parter, iar cei doi prieteni ai ei, la etajul unu. Blonda ramase in fata usii, privind atenta numarul salii, sa fie sigura ca aici este. A apasat pe clanta tare, apoi a pasit inauntru cu hotarare. Toate privirile s-au intors asupra ei, dar ea a continuat sa mearga atenta si precauta, pana la un loc liber. S-a asezat in ultima banca de la geam, unde era singura. Langa ea au aparut niste colege, care rau dornice sa se imprieteneasca cu ea. Prima era o fata inalta si bruneta, cu ochii albastrii sticlosi, fiind cea mai scunda dintre celelalte doua. Urmatoarea era blonda cu suvite roz, si cu ochii verzi ca si iarba frageda. Ultima, cea mai inalta, avea privirea calda si rozalie, iar parul ei trecea de umeri, fiind ca si florile de ciresi. Amy se uita la elesi afisa un zambet prietenesc, un lucru ciudat pentru ea, dar simtea ca in aceste fete poate avea incredere.

-Buna! Eu sunt Misa, ea este Chloe, si rozalia este Sara, spuse bruneta zambaeata.
-Salut! Ma numesc Amy, incantata sa va cunosc.

Dar privirea i se atinti asupra unei fete, imbracata mult prea impopotonat., si cu multe accesorii. Parea genul care se credea printesa clasei, dar pentru Amy era doar o fata obijnuita. In jurul ei tot se plimba un baiat inalt, cu parul blond ca spicul de grau necopt, si ochii caprui. Contrastul facut era foarte interesant, dar pentru blonda nu insemna nimic. Blondul o zarii pe Amy, dar ea ii arunca o privire rece si indiferenta, lucru care il enerva la culme pe baiat. Fata se ridica din banca si iesii pe hol, indreptandu-se spre baie. Blondul o urmarii, dar in liniste. Ajunsa la toaleta, se privii in oglinda. In pragul usii aparu baitul, care rase ciudat. Atunci adolescenta isi intoarse privirea si spuse rece:

-Esti chior? E baia fetelor. Iesi afara!
-Da, stiam ca este. Crede-ma, nu am gresit, spuse el, tragand-o pe Amy intr-o cabina mare, si lipind-o de unul dintre pereti.

Ii lua mainile si i le ridica deasupra capului, imobilizand-o. Isi puse genunghi intre picioarele fetei, ea scotand un scancet infundat. Akito zambii satisfacut, apoi isi apropie capul de gatul ei. O saruta apasat, apoi o musca tare, o pata rosiatica ramanand acolo.

-Papusa, asta inseamna ca esti a mea, spuse el, eliberand-o mai apoi.

Amy il prinse de mana, intorcandu-l cu fata spre ea.

-Cine naiba te crezi? Cine dracu' ti-a permis sa faci asta? zise blonda nervoasa, mai apoi dandu-i o palma.

Pe obrazul lui ramase o urma rosie, ca si palma ei. Fata pleca de acolo, tunand si fulgerand in urma ei. Adolescentul zambii satisfacut, plecand cu mainile in buzunar.

"Da, pustoaico, o sa fi a mea, ti-o promit."

___
Dragilor, mai usor cu critica... nnu mor gainile dupa critica voastra...scuze, nu m-am abtinut :))

Răspunsuri în acest subiect
RE: Aventurile unei adolescente..(hentai+16...+18) - de black angel - 05-07-2009, 11:23 PM
RE: Aventurile unei adolescente..(hentai+16...+18) - de Small_pink_dragon - 06-07-2009, 11:10 AM
RE: Aventurile unei adolescente..(hentai+16...+18) - de Zambet.cOlOrAt - 07-07-2009, 03:36 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Aventurile unui pirat cam zapacit. Yami 14 9.822 03-09-2013, 12:45 AM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Viata unei adolescente Summer's 4 5.300 18-03-2010, 09:19 PM
Ultimul răspuns: Denny
  Jurnalul unei adolescente imature Little Star 4 3.658 16-12-2009, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sushiiushii
  Aventurile Rozaliei Zollitha 3 7.333 27-04-2009, 10:02 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Povestea unei adolescente... Hana-chan 9 12.328 10-12-2008, 07:49 PM
Ultimul răspuns: Hana-chan
  Aventurile Echipei 7 si o iubire cu parfum de cires Flash 19 23.658 15-11-2008, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Aventurile lui Yurie-chan Topaz 1 3.212 02-07-2008, 11:21 PM
Ultimul răspuns: Claribel

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)