30-06-2011, 12:25 AM
Să-mi termin romanele, şi nu ştiu poate îmi fac un fiction propriu
Am fost profil mate-info, şi mai am de dat la fizică vineri
După mine merită s-o citească oricine amândoi îmi place mult finalul, şi te-nţeleg
Eii zici tu aşa nu găşeşti tu aceste genuri de persoane Sunt mulţi
Adam şi Eva vaii ce mi-a plăcut am scris şi o mică proză în cinstea ei, şi ciuleandra mi-a plăcut, la nebunie.
Da îmi place camil Petrescu, şi Nacovia, ion Minulescu hmmm nu ştiu ce să zic că nu l-am citit
oo impresionată chiar aşa ?
Da atât animeul cât şi filmul mi-au plăcut enorm... eu aş fi făcut o continuare la death note.
Şi da e fain să te simţi zeu ca-n death note să te joci de-a dumnezou
Nu n-am vazut filmul sorry o sa ma uit
Vai romance parca nu stiu de ce m-am ferit de ele, sau nu-mi amintesc unul exact, a da parca era, era To love ru parca asa era
Am fost profil mate-info, şi mai am de dat la fizică vineri
După mine merită s-o citească oricine amândoi îmi place mult finalul, şi te-nţeleg
Eii zici tu aşa nu găşeşti tu aceste genuri de persoane Sunt mulţi
Adam şi Eva vaii ce mi-a plăcut am scris şi o mică proză în cinstea ei, şi ciuleandra mi-a plăcut, la nebunie.
Da îmi place camil Petrescu, şi Nacovia, ion Minulescu hmmm nu ştiu ce să zic că nu l-am citit
oo impresionată chiar aşa ?
Da atât animeul cât şi filmul mi-au plăcut enorm... eu aş fi făcut o continuare la death note.
Şi da e fain să te simţi zeu ca-n death note să te joci de-a dumnezou
Nu n-am vazut filmul sorry o sa ma uit
Vai romance parca nu stiu de ce m-am ferit de ele, sau nu-mi amintesc unul exact, a da parca era, era To love ru parca asa era
I've been wrong, I've been down
Into the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream *are we having fun yet?*
Into the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream *are we having fun yet?*