13-02-2011, 07:09 PM
Dupa o absenta mica datorita inventiei(total enervanta) numita scoala am revenit.
Critici nu am sa-ti spun din doua motive: 1.nu ma pricep la asta si 2.nici nu mi s-a parut nimic in neregula la acest capitol:-"
Ar fi o greseluta neimportanta: Ayeme -> Ayame dar dupa cum am spus nu este importanta:))
Din nou te felicit pentu modul in care descrii sentimentele personajelor tale:bv:
Te felicit si astept next-ul.
:bye:
Critici nu am sa-ti spun din doua motive: 1.nu ma pricep la asta si 2.nici nu mi s-a parut nimic in neregula la acest capitol:-"
Ar fi o greseluta neimportanta: Ayeme -> Ayame dar dupa cum am spus nu este importanta:))
Din nou te felicit pentu modul in care descrii sentimentele personajelor tale:bv:
Citat:MoonBlood. Nu ma intereseaza ce crezi. Faci ce spun, daca nu, vei suporta consecintele, spuse intorcandu-se sa se uite la cei care statea in spatele ei la cativa pasi. Acelasi lucru este valabil pentru restul. Asa cum v-am dat puterile, atat de simplu pot sa vi le si iau inapoi. Cat despre voi, cei doi FallenAngeli, nu sunteti obligati sa ma paziti. Daca nu va convine ceva, discutati in consiliu. Insa sa stiti ca nu accept nici o actiune asa de capul vostru. Veti da socoteala pentru greselile voastre. S-a inteles?Cam dura Ayame... imi place>:)
Te felicit si astept next-ul.
:bye: