Call me crazy, adr eu cred in profetiile lui Nostradamus care se sfarsesc in 3974 O.O Nu se stie daca atunci va fi apocalipsa sau daca pur si simplu nu a putut continua sa scrie din cauza ca a murit. Cert e ca la fel cum a spus si Misa Amane, 1 secunda probabil ca inseamna mai mult decat ne imaginam noi... Oricum eu cred ca timpul pe care ni-l imaginam noi este doar fictiune... Adica... Daca e o realitate fizica atunci de ce in fizica timpul este reprezentat ca o variabila imaginara (x,y,z-var spatiale; it-var temporala)?
Pana la urma timpul este ceva relativ... De exemplu: daca noi am avea niste ochi "mai performanti" care sa vada cu mai mult de 30fps (nu mai stiu exact cate sunt) si am vedea cu o viteza tripla atunci timpul nostru ar incetini de 3 ori de unde rezulta ca timpu e o chestiune de perceptie si nu de realitate fizica.
Dar debitez deja in alte chestii... In orice caz... nu vreu sa-mi imaginez cum poate fi apocalipsa... si nici nu vreau sa stiu cand va veni... Dar asa ca parere... Eu una nu cred in faza cu asteroidul... I mean, il distrugem and it's over... oamenii de stiinta sigur vor gasi o sloutie sau ceva, nu-s ei prosti deloc...
Cel mai probabil cred ca este faza cu poluarea Pamantului care si asa este intr-o stare avansata. oricate eforturi am face sa nu poluam, tot exista milioane de oameni carora nu le pasa...
Apoi cred ca poate fi si din cauza unui dezastru natural, un mega-dezastru... care se leaga orecum de poluare. Deja au avut loc fenomene care mai de care mai ciudate si care au provocat dezastre imense... cutremure, tsunami, uragane, fulgere, alunecari de teren... etc... toate astea se intampla si din cauza poluarii....
Sau poate sa se intample exact ca in Biblie, in cazul in care nu e o ghicitoare, asa cum spunea Misa...