God, Ana ce ai facut aici? scz de off dar Ana, baga codul cu [img] nu cel cu <a href> nu se vad imaginile [desi eu stiu sa le vad >.>"] dar nu pentru mine, pentru restul... editeaza postul...
In primul rand,editeaza-ti postul,fiindca unii nu stiu cum sa vada pozele,cum a spus si Alysu.
Si,ca sa nu fiu off:
Se vede ca ai schimbat programul,semnaturile sunt mai bune,vad ca folosesti efecte,dar sunt cam alan-dala.Si textul nu prea e ok,nu imi plac culorile folosite la text si nici fonturile.Sunt mai bune decat cele din primul post,dar se poate si mai bine.Oricum,succes!
Gambatte,si astept alte creatii!
Kiss me, k-k-kiss me
Infect me with your love,
And fill me with your poison.
Take me, t-t-take me
Wanna be your victim,
Ready for abduction.
Boy, you're an alien,
Your touch is foreign
It's supernatural, extraterrestrial.
A painter paints pictures on canvas.
But musicians paint their pictures on silence. ~L. Stokowski
gata, post modificat
multumesc si asa voi face
Desi am schimbat 1 din ele
voi tine minte ce mi-ai spus cu textul
dar te rog sa-mi dai un exemplu: sa le scriu asorte cu poza? sau sa nu mai fie rosu? ca la asta m-ai lasat masca.
Ma refeream sa schimbi fontul in special,dar si culoarea textului sa nu mai fie numai rosul acela aprins >.< Ma dor ochii de la el >.<
Incearca sa cauti pe dafont alte fonturi,si copiaza-le in Control Panel-> Fonts,si dupa aia cand scrii un text pe sig-uri alegi din lista de fonturi ( nu stiu cum vine gimp-ul,dar trebuie sa aiba asta,nu? O.O)
Kiss me, k-k-kiss me
Infect me with your love,
And fill me with your poison.
Take me, t-t-take me
Wanna be your victim,
Ready for abduction.
Boy, you're an alien,
Your touch is foreign
It's supernatural, extraterrestrial.
A painter paints pictures on canvas.
But musicians paint their pictures on silence. ~L. Stokowski
pai.. in primu' rand.. ce sa zic.. tu pui ceva la pozele alea.. sau dai crop si pui text? serios akm... chiar daca lucrezi in photoscape.. si eu am lucrat si pot zice k sigurile aratau chiar bine.. dar doamne.. intra si tu la pagina aia cu efecte si macar da la intampalre aklo.. vezi ce iese.. ca asa experimentezi..
'Căz te lăvesc, tu, genio, epico, huggo, culo, pervo and so on. Iu, twina mea. I don't care what ppl say, I do own iu. Hahs.
*realizează că twina ei apare ca o apariţie apariţională misterioasă.*