Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Anna`s Gfx

#1
sper sa va placa
1
[Imagine: avatar28.jpg]
[Imagine: semnatura28.jpg]
2
[Imagine: avatar27.jpg]
[Imagine: semnatura27.jpg]
3
[Imagine: avatar-1.jpg]
[Imagine: semnatura-2.jpg]
4
[Imagine: avatar9.png]
[Imagine: semnatura9.png]
5
[Imagine: avatar12.jpg]
[Imagine: semnatura12.jpg]

#2
În primul rând nu ştiu ce sfaturi să-ţi dau aşa pe3ntru început pentru că încă eşti la început şi mai ai drum lung până să avansezi. Pentru început nu mai folosi fontul şi textele alea enervante şi gigantice. Textul nu trebuie să oocupe atâta spaţiu dintr-un sig. Fă-le mult mai mici sau fă-le să dispară din cadru.
Nu încadrezi deloc bine personajele şi tot ce faci tu e să dai crop la o imagine şi să aplici un text. Pentru început îţi recomand un program bun, să nu mai foloseşti fonturi gigantice şi să dai un crop mai bun data viitoare sigurilor.
-

#3
ok
multumesc de ajutor si de sfaturi
cum ai spus sunt inca incepatoare si nu am destula rabdare, uneori

#4
Ah-mai-Gad!
Ce program folosesti? Cred ca photoscape, nu? Am ghicit? Da-mi un rep daca da15. Nu vreau sa par rea, dar chiar daca folosesti Photoscape(si eu am folosit, dar sigurile mele&avurile nu erau asa banale). Daca ii dai o forma de caramida si ii pui un text cat casa+semnatura ta cat casa(la primul ma refer), nu e gfx. Marimea sigurilor si avurilor nu e corecta, nu ii dai doar un crop la imagine si gata, ii dai crop, incerci sa il faci 300x300 or smth. like that, si dupa-aia ii dai resize. Downloadeaza-ti Photoshopul sau GIMP-ul(e ca si photoshop, doar ca e mai usor si il gasesti mai easy pe net).
Cam atat. Sper ca nu te-am jignit, mi-am zis doar parerea. Mult succes in continuare!Smile
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


#5
ok. am priceput.
o sa incerc download Photoshopul sau GIMP-ul
stai calma ca nu ma supar
ba chiar imi convune ca va spuneti parerea despre ce fac.

#6
N-am putut sa ma abtin, asa ca trec si eu pe aici.

Pt inceput, nu folosi marimi asa de mari la semnaturi, fiindca uneori forumul/siteul respectiv nu permite vizualizarea semnaturii, dar desigur nici prea mici k arata urat, incearca marimi cum ar fi - 350 x 150, 400 x 200 sau stiu si eu... Alt lucru ar fi, si ce au zis fetele - textul - e prea mare, si e prea mult... de multe ori ce e mult strica, asa ca incearca doar text mai putin si mic, si sa nu uiti nici de felul cum te semnezi, sa nu fie prea batator la ochi, ceva simplu si mic. Avatarele de asemenea, sa nu exagerezi cu marimea si cu textul, marimea fiind de multe ori ceruta 100x100 dar mai merge pana in 150x150.

Stiu k folosesti programul photoscape, dar sper sa iti faci rost de ps sau gimp, si desigur niste tutoriale nu strica niciodata.

Pai, cam atat si stiu k au zis si fetele acelasi lucru, dar trebuia sa zic si eu ._."
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#7
Buna, am trecut si eu pe aici.....off....doar atat? 2 sper ca vei mai pune unele noi. Imi place cum lucrezi si fotografiile la fel.
Nu prea stiu ce sa comentez ca nu ma prea pricep la asta, desi nu am ce sa comentez fiindca sunt toate frumoase.
Gamabte si pune unele mai repede ^_^
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24539 O dorinta....oare se poate indeplini? ( one-shot)
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=22963 Te iubesc, te doresc, doar incerc sa te amagesc!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13236 - vampiri? atunci ai venit la locul cu crini



#8
Am trecut si eu pe la tine4

Ei bine, nu sunt expert dar, puteai mai bine. Si eu folosesc photoscape dar la tine nu se vede nimic in plus intre avatar si semnatura. Tot ce vad e o poza [la modul general] in care:
-> la avatar e taiata
-> la semnatura are forma dreptunghiulara si e un text foarte mare pe acolo.
Nu e modificata deloc. Nu este o problema, dar daca chiar vrei text scrie putin mai mic si poate mai adaugi niste efecte pe acolo. Doar daca vrei.

Eu sper sa iti imbunatatesti stilul si iti urez succes.
*Hugs*

#9
Măi, să ştiţi că şi în Photoscape se pot face lucruri geniale. :) Dar pentru că îţi doreşti să evoluezi, lucru pe care Photoscape nu o să ţi-l poată permite după un anumit timp, eu te sfătuiesc să foloseşti GIMP/Photoshop de la început. GIMP, dpdv al dificultăţii, aş zice că e mediu. Nu e nici prea greu, dar nici prea uşor. La început probabil nu vei înţelege mai nimic. Dar măcar e gratis. Cât despre Photoshop, pe lângă faptul că trebuie să plăteşti pentru el (asta dacă nu te pricepi la piratat lol), e mai greu de folosit. Are multe chestii, unele care în semnături nici nu îţi vor trebui, dar măcar le ai...

Cât despre semnături în sine... încearcă să faci textul mai mic. Nu acoperi tot sig-ul cu text. Dacă se poate, nici nu îl mai pune! Nu toate sig-urile au nevoie de text. Încearcă să pui efecte (contrast, curves, ce o mai avea Photoscape-ul), şi nu folosi doar faţa personajelor! Foloseşte funcţia de resize. Mărimile sunt un pic cam mari. Încearcă 120x120 pentru avatare, şi 400x150 pentru semnături (pe ăstea le folosesc eu :D Că mai bagi 10-20 de pixeli nu contează).

Când te semnezi, semnează-te mai mic. Ideea este să nu ţi-l fure cineva, nu să vadă şi orbii că tu l-ai făcut. Uită-te la al meu, de exemplu. Cât crezi că-i ia cuiva să-şi dea seama că în colţul din dreapta, sus, scrie "Lovett"? Mai târziu o să vezi că poţi să combini semnătura ta cu textul din sig, dar n-o face încă, deoarece s-ar putea să iasă ceva nu tocmai plăcut.

Ai răbdare, şi ai să vezi că reuşeşti. :) Îţi ţin pumnii!

#10
dupa titamai pauza mai pun cateva
sunt in gimp.
rog comentariu imediat
1.
[Imagine: k1ryj8.jpg]
[Imagine: 2lsfzx4.jpg]
2. cerere
[Imagine: 2wd0tw2.jpg]
[Imagine: 25z3uh5.jpg]
3.
[Imagine: 1zg5b81.jpg]
[Imagine: nlwkuu.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)