27-10-2010, 07:32 PM
aceeasi chestie ca la Mimisor, NU!
Animezup Medals
|
27-10-2010, 09:33 PM
Nu, medalia aia nu se acorda doar cat timp faci parte din echipa, ci pentru ca ai facut parte la un moment dat din ea.
In plus, sa ti-o scot reprezinta o bataie de cap si un efort, sa o lasa acolo, nu
27-10-2010, 10:56 PM
pot sa primesc si eu medalia cu zodia gemeni si medali de GFX ? am aici topic: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=1286
Multumesc
28-10-2010, 10:10 AM
@Zach:
Ptr. medalia de zodie gemeni trebuie sa astepti pana la ziua ta de nastere, prin preajma ei. Atunci da flaw medaliile de zodii . Bravo pentru medalia de GFX
28-10-2010, 11:28 AM
buna..azi am facut cele 100 de posturi!! si sper sa primesc si eu medalia de 100 de posturi ,daca se poate!! A..multumesc pentru medalia de Balanta!
ja ne!:X
@Zach, felicitari pt medalia de gfx, pt medalia de gemeni la anul, sorry
@L i f e, felicitari pt medalia de FanFic @ღ♥Alexღ♥ felicitari, ai primit medalia de 100 de posturi si cea de zodie o ai deja lol...
28-10-2010, 06:02 PM
Flaw, te-aş putea ruga să-mi schimbi, dacă se poate, primul model de medalie pentru Extra cu cel de-al doilea?
Îmi cer scuze pentru deranj şi-ţi mulţumesc. Edmond: [pauses, remembering what Fernand said when he asked why he betrayed him] It's complicated. Let's just say it's vengeance for the life that you stole from me.
28-10-2010, 08:53 PM
As vrea sa ii acordati, daca se poate medalia de fan art lui L i f e ... findca are un topic acolo si o sa mai posteze desene . Va multumesc !
Ja ne'
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2
|
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
20 Vizitator(i) |