08-04-2010, 11:12 PM
eu ma opun ca tu sa primesti medalie de referal, de ce? pentru ca tu ti-ai facut 9 clone, cu buna stiinta de altfel, doar ca sa primesit o medalie, daca nickurile la clone nu sareua in ochi [muly, loly, loly lola, luly] atuncea ip-ul sigur te dadea de gol, si plus, clonele tale ti-au dat rep, 293 de rep, pozitive toate, si sa imi mai arati user nou venit, care are atatea referel si rep, si games master e exceptie, deci eu ma opun sa primesti medalie de referal pentru clonele create de tine, macar daca te chinuiai sa le pui avatari si siguri diferite ) dar tot va dadea ip-ul de gol -_- si in plus, ai facut conturile unu dupa altul, de udne si user id 4333, 4332, etc
apoi, clonele tale ti-au ridicat in slavi ficurile, toti ziceau ce oribile sunt si ele ridicau in slavi, evident ca erau clone logic
dovada indubitabila ca sunt clone: >>CLICK<< *mods/admins only*
[edit] au fost banate doar clonele care aveau registration si last known ip identice, si care nu aveau posturi
apoi, clonele tale ti-au ridicat in slavi ficurile, toti ziceau ce oribile sunt si ele ridicau in slavi, evident ca erau clone logic
dovada indubitabila ca sunt clone: >>CLICK<< *mods/admins only*
[edit] au fost banate doar clonele care aveau registration si last known ip identice, si care nu aveau posturi