kaleido_miranda A scris:Cam toate anime-urile pe care le-am vazut au final neterminat. Sa incepem cu Kaleido Star. La cate fic-uri sunt cu el... sunt sigura ca toti care l-au vazut cred ca s-a terminat cam fara rost.Cu privire la ce ai spus tu...parerea mea e ca useri nu fac fic-uri despre diferite anime-uri pentr ca nu le-a placut sfarsitul(se poate si asta)..ci pentru ca vor sa dea un alt curs povestii.In fic-urile k NAruto..ok..inteleg!Majoritatea sunt :Sakura ramane cu Sasuke si traiesc fericiti(si yo am facut asta).Nu e vorba ca nu le place...ci doar isi pun la incercare imaginatia si fac cu totul altceva.
Si nu conteaza pe cine doriti drept iubit al Sorei ca oricum nu s-a intamplat.
Alt anime ar fi Tokyo Mew Mew... cica ar mai fi si manga dupa versiunea japoneza, dar in fine.
Altul e Ynuiasha care are mai multe fan-fic-uri decat oricare altul. Deci asta inseamna ca in opinia fanilor (din care nu fac parte) acesta nu este terminat.
Scrieti si voi alte anime-uri care nu vi se par terminate.
Edit>si ca sa nu fiu total pe dinafara....exista unele anime-uri kre parerea mea e ca s-au terminat cam aiurea.De exemplu...Arc the Lad...da...binele a invins,insa ma enerveaza ca a murit Clive(e personaju meu preferat,ce naiba).Ar mai fi...sa ma gandesc...Spiral.Ok...s-a terminat cum s-a terminat,insa nu au dat niciun indiciu despre ce s-a ales de Kyotaka...si faptu ca Madoka a plecat intr-o excursie(yo asa am inteles.
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.
You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light