07-03-2011, 08:58 PM
(Ultima modificare: 11-04-2013, 11:33 AM {2} de yaoi maniac.)
Umineko no Naku Kokoro Ni -> Sa fim seriosi. Seria a avut un puzzle destul de interesant, care te putea induce in eroare imediat daca nu erai atent, dar sfarsitul m-a lasat rece, pur si simplu. Bun, am inteles ca s-au duelat Battler si Beatrice. Dar ii durea capu daca faceau o continuare?
Shaman King -> Unul dintre primele anime-uri pe care l-am vazut vreodata. La inceput eram incantata deoarece parea sa aibe sens, dar pe bune, cand a murit Hao, am simtit ca si cand nu trebuia sa se intample asa. Si in plus, puteau sa mai bage cateva episoade sa arate cum se termina animeul defapt.
Kuroshitsuji I - > Vai, inca sunt obsedata de acest anime. Plot-ul este excelent, si grafica, si personajele, dar pe bune. Au deviiat de la ceea ce se petrece in manga foarte mult. Adica, regina e dintr-o data inamica lui Ciel, apare un inger hermafrodit ( scuzati expresia ) si Sebastian poarta cizme de un metru. bine, asta si in manga, dar totusi.
Kuroshitsuji II -> O chestie fara sens. De la inceput pana la sfarsit.
Death Note -> Nu m-a mai fascinat cu absolut nimic dupa ce a murit L, pentru ca Near si Mello erau acolo doar ca sa mai umple golul, da nimic altceva.
Full Metal Alchemist -> Prima serie recunosc ca are grafica mai buna, adica nu are Edward capul galben...sau mai stiu eu. Dar povestea nu are nici un fel de sens. Envy fratele lui Ed? Hai serios. Si in plus, Ed moare asa, si pe Al il lasa pe dinafara? Ma bucur totusi ca au facut un al doilea sezon.
Who cares if we will meetagain?
It's obvious that we're not friends.