Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Animal revenge in the snow...

Am văzut că a apărut un fic nou cu puţin timp în urmă, dar nu m-am interesat, nici măcăr nu am deschis pagina. Acum că a trecut puţin timp şi nu ai niciun comentariu, am decis să văd, oare e atât de rău? Am citit tot ce ai scris şi pot să spun că nu e rău deloc, e chiar bine. Nu înţeleg de ce nimeni nu te-a apreciat.

Mi-a plăcut mult cum ai descris trecutul lui Yuki, pot să zic că am înţeles prin ce a trecut. Ai dat detalii şi mi-am imaginat eu câte ceva, dar încă nu înţeleg cum arată. Adică e avocat, într-o lume normală, dar arată altfel? Părul violet, urechile altfel, clar, dar în rest? Aş vrea mai multe detalii sau o imagine dacă ai.

Îmi pare rău de acea femeie, Keiko. Cred că a fost cea mai importantă persoană din viaţa lui şi a murit, frângându-i inima. Îmi imaginez ce durere a simţit.
Acum vrea să se răzbune, oh, şi eu aş vrea! Nu ştiu ce aş face, a trecut prin ceva nemaipomenit de scârbos şi neomenesc... l-aş căuta şi eu pe acel imbecil să-l omor în chinuri groaznice. Dar poate Yuki nu e aşa monstru cum pare, cred că are mai mult omenesc în el decât crede.
Da, numele ce semnifică zăpadă, pur şi gingaş, nu i se potriveşte. Sau poate i se potriveşte? Depinde din ce parte priveşti.

Acum ţi-aş sugera ca înainte să postezi capitolele, să le mai verifici măcăr o dată. Ai greşeli, poate nu le-am văzut eu pe toate, dar scrii bine şi cred că ai talent. Imediat ce am început să citesc, mi-am dat seama de asta. Descrii cu toată inima acele sentimente şi emoţii şi cred că e un plus mare.

GreÅŸeli:

Citat:Cand soarta iti intinde evenimentele nefericite in fata, numai ai cale de scapare,
- nu mai ai
Citat:Si… copilul ajunge un avocat de success
succes
Citat:vreau sal omor pe nenorocit
sa-l omor
Citat:pentru ca sigur nu sa oprit la mine.
s-a oprit
Citat:ganditi-va la adultii pe care ia distrus
i-a distrus

Şi mai sunt greşeli, dar nu am timp să le caut. Sunt sigură că sunt din grabă sau neatenţie, să ai grijă data viitoare.

Ai unele probleme şi cu virgulele, nu că m-aş pricepe eu, dar poate te sfătuieşte cineva care ştie. Eu nu am idee cum să explic.

Succes în continuare.
ps: titlul îmi place mult.

edit: ţi-am dat cinci steluţe la fic, deşi a-i merita doar patru din partea mea. Am făcut asta pentru că cineva nesimţit cu totul te-a notat doar cu o steluţă şi tu sigur meriţi mai mult. Ficul e foarte interesant, ca idee. Eu apreciez ideile de genul, mai originale. Cred că va fi interesant şi pe parcurs. ;)

Răspunsuri în acest subiect
Animal revenge in the snow... - de Kato - 07-08-2011, 09:49 PM
RE: Animal revenge in the snow... - de Wolves - 09-08-2011, 08:24 PM
RE: Animal revenge in the snow... - de Kato - 10-08-2011, 08:14 PM
RE: Animal revenge in the snow... - de Kimera - 31-08-2011, 12:55 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Animal revenge in the snow... Kato 2 2.395 11-03-2012, 10:33 AM
Ultimul răspuns: Peppers
  Eternal snow [yaoi] Mitsukai Yoru 2 3.443 05-10-2009, 11:40 PM
Ultimul răspuns: myuu
  Snow Flower Aida Strory Girl 5 4.005 20-06-2009, 06:38 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Love or Revenge?Why should I choose? purple_kitten 13 11.253 17-02-2009, 10:22 PM
Ultimul răspuns: purple_kitten

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)