Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Am redescoperit fericirea..

#18
Bun deci.. am venit cu nextu`. Sper sa va placa. Gelatina Iru am incercat sa tin cont de sfaturile tale. Mersi pentru comentarii! ^___^

I Hope You Like It !

Capitolul 10 : Un nou prieten si vestea !


Mici picaturi de ploaie lovesc geamul camerei mele. Sunetul strident facut de ceas ma face sa ma ridic in fund. Ma uit la Hinata care doarme in continuare. Ma dau jos din pat si intru in baie. Imi fac toaleta dupa care merg spre bruneta. O misc usor, iar ochii e indigo incep sa se deschida putin cate putin. Imi zice un neata calduros dupa care merge si ea la baie.
Cat timp ea isi face toaleta, eu ma imbac cu uniforma. Imi iau pe sub fustita o pereche de colanti albi si niste jambiere negre. Parul mi-l las desfacut, prinzandu-mi bretonul cu o clama. Imi iau din dulap o pereche de adidasi negri si un hanorac nnegru cu stelute albe. Hinata iese si ea din baie imbracata in uniforma. Ne luam ghiozdanele si coboram jos. Aici ii gasim pe Sai si Neji. Bine inteles ca netotul de varumiu ii toaca toti nervii lui Neji. Hinata incepe sa chicoteasca incet si se aseaza langa fratele sau. Mancam fiecare cate ceva dupa care iesim din locuinta. Imediat apar si gemenii Uzumaki ce par foarte fericiti azi. Naruto cum o vede pe bruneta o ia in brate sarutand-o. Ma uit la Ino ridicand din spranceana si facand o mutra amuzata. Blondina ridica din umeri si priveste scena.
Dupa ce ii despartim pe cei doi iubareti pornim spre scoala. Se apropie deja iarna si fiecare discutam pe unde vom merge. Asta explica si racirea brusca a vremii. Ieri era cald si frumos iar acum frig de ingheata pietrele.
Ajunsi in fata portii, il vedem pe Sasuke strand sprijinit de perete cu mainile in buzunar. Cum ma vede, se indrepta spre mine. Cand aproape ajunge langa mine, Sai se puna in fata mea, interzicandu-i sa se apropie.
- Sakura, incepe Sasuke insa i-o tai eu scurt.
- Nici nu vreau sa aud !
Pasim in curtea scolii si ne indreptam spre TenTen ce se pare ca sta langa un copac. O salutam si incepem sa povestim.
Rareori ii arunc priviri brunetului. Acesta se pare ca e langa baieti, privindu-ma cu interes. N-am de gand sa-l iert. Daca el crede ca poate sa faca ce vrea cu mine, ii arat ca nu e asa. Nu sunt asa naiva incat sa ma las eu pe mana lui. Nu imi place si nu mi-a placut niciodata sa fiu jucata pe degete.
Sunetul strident al clopotelului ne anunta ca urmeaza sa inceapa ora. Ma indreptam cu fetele spre intrare, insa ma impiedic de tocul usii cazand peste cineva. Dupa ce ma desmeticesc, realizez ca ma aflu in bratele roscatului de ieri.
- Imi pare rau, zic si ma ridic de pe el.
- Nu e nimic. Se mai intampla . Hei! Tu nu esti rozalia de ieri ?
- Um.. ba da. Sakura, zic eu privind in partea dreapta.
- Eu sunt Gaara, imi zice roscatul zambind.
Pe langa noi trece Sasuke cu gasca. Il vad cum ii arunca o privire fulgeroatoare roscatului si pleaca mai departe.
- In ce clasa esti, se grabeste Ino sa-l intrebe.
- a X-a A, raspunde scurt Gaara.
- Deci nu esti in clasa cu noi, zice TenTen.
- Nu.. Sakura, ai vrea sa mergem dupa scoala la un suc, ma intreaba fixandu-ma cu privirea.
Dau afirmativ din cap iar acesta imi zice ca vine sa ma ia pe la ora trei. Dispare imediat din peisaj pierdandu-se printre multimea de elevi. Fetele incep sa chicoteasca incet, impingandu-ma spre clasa. Cum intram, ii vedem pe baieti stand langa catedra si povestind. Le fac cu ochiul fetelor, iar acestea inteleg ce vreau sa zic. Ne asezam la un geam mai apropiat de catedra si incepem sa povestim despre intalnirea mea cu Gaara. Bine inteles ca aproape urlam in asa fel in cat sa ne auda si baietii.
- Deci Sakura! Cu ce ai de gand sa te imbraci la intalnirea cu Gaara, incepe Ino.
- Pai, nu stiu ! Depinde de vreme, zic eu chicotind.
- Esti asa norocoasa! Prima data te-a invitat Sasuke! Iar acum Gaara, zice si Hinata.
Ii vad pe baieti cum isi atintesc privirile spre noi. Defapt, toata clasa face asta. Se uita la noi cu ochii cat farfuriile. Sai vine la mine cu pasi lenti. Isi tine mainile in buzunar si ma fixeaza cu privirea. Se opreste in fata mea, examinandu-ma atent din cap pana in picioare. Vreau sa ii dau un pumn in cap pentru ca se uita asa la mine, insa el imi prinde mana. Se apropie de urechea mea si imi zice:
- Asta e modul tau de al face pe Uchiha gelos eh ?
Dau afirmativ din cap iar acesta zambeste viclean si continua:
- Nu credeam ca o sa zic chestia asta.. dar sa sti ca sunt mandru de tine.
- Asta trebuia sa-mi zici? Crezi ca nu stiu deja? Dispari, ii zic si-l imping spre gasca baietiilor.
Ghinionul meu este ca exact cand vreau sa ma intorc spre fete, ma impiedic in picioarele mele si cad peste Sasuke. Acesta isi pune instinctiv bratele in jurul taliei mele zambind rautacios.
- Papusa, se pare ca nu poti sa-mi rezisti si tot in bratele mele stai, imi zice el.
- Asta pentru ca nu-mi dai tu drumul, zic si incerc sa ma smucesc.
Sai si Neji ma ridica de pe brunet, iar acesta sare si el imediat in picioare. Le intorc spatele si ma asez in banca mea. Ce tupeu pe el! Daca as putea l-as omora!
Dupa cateva minute intra in clasa si dirigintele. Acesta se aseaza la catedra si pune catalogul pe banca facand mai intai prezenta. Dupa aceea se ridica si lipeste o hartie pe panoul clasei. Ne uitam toti cu o spranceana ridicata la barbat si ii urmarim atent fiecare miscare. Cand se intoarce, tresare pentru ca il fixam toti cu privirea.
- Banuiesc ca va intrebati ce e cu hartia asta nu, ne intreaba el.
Noi toti dam afirmativ din cap, devenind si mai curiosi.
- In data de 20 decembrie, se va organiza o excursie la munte. Vom petrece acolo Craciunul si Revelionul impreuna. Cine vrea, si cine bine inteles poate sa vina trebuie sa se prezinte in ziua respectiva la ora opt si jumatate dimineata in fata scolii. Domnisoara Haruno te rog sa faci o lista cu cei care doresc sa vina, mai zice si imi arunca o privire.
Dau afirmativ din cap si scot o hartie din geanta. Imi iau pixul in mana si imi ridic privirea. Toata clasa este langa banca mea fixandu-ma cu privirea.
- A da si daca poti sa te duci si la a X-a A, mai zice dirigintele si iese din clasa.
Se pare ca mai mult de jumatate din clasa vine. Dupa ce ma asigur ca toti sunt trecuti pe lista ies din clasa cotind stanga spre clasa a X-a A. Bat la usa si aud o voce masculina care imi spune sa intru.
- Va rog sa ma scuzati ca va deranez ora, dar domnul diriginte Kakashi Hatake m-a rugat sa fac o lista cu cei care doresc sa vina in excursia ce se va organiza pe data de 20 decembrie la munte, zic dintr-o rasuflare.
Arunc o privire prin clasa si il vad pe roscat. Acesta imi zambeste iar eu ii intorc zambetul.
- Copii, cine vrea sa mearga sa ridice mana iar Sakura va trece pe la fiecare si va va nota numele, zice doamna Shizune.
Deci vine si Gaara. Cand ajung la banca acestuia imi zice ca deabea asteapta sa ne vedem dupa scoala. Ii zambesc si merg mai departe.

Orele au trecut repede. Acum ma aflu in camera mea. Gaara trebuie sa ajunga din minut in minut. Port o bluza alba cu maneca lunga, peste un tricou maro pe gat si lung pana putin peste fund, o pereche de colanti negri, niste cizme maro pana sub genunchi, iar la mijloc o curea neagra ceva mai groasa. Parul rozaliu imi curge pe umeri pana aproape sub sezut.
Se aude soneria iar eu o zbughesc pe scari in jos. Deschid usa iar in fata mea se afiseaza roscatul tot un zambet. Ii spun sa astepte sa-mi iau geaca iar acesta da afirmativ din cap. Imi iau imediat geaca si vin inapoi. Iesim pe usa si ne indreptam spre o cafenea. Ne asezam la masa si ne comandam cate un suc. Incepem sa discutam diferite subiecte. Se pare ca Gaara face fotbal. Asta explica acea minge cu care m-a lovit.
Dupa un sfert de ora, in local intra Sasuke alaturi de Karin. Vin langa masa noastra iar brunetul intreaba daca pot sa se aseze. Roscatul da afirmativ din cap zambind. Sasuke se aseaza langa mine si o lasa pe Karin sa ia loc langa Gaara.
- Deci Sasuke! Ce mai faci, intreaba Gaara tot un zambet.
- Nimic interesant, ii raspunde brunetul rece.
Simt o mana ce se plimba pe piciorul meu. Tresar si ma uit la brunet ce zambea pervers. Ii indepartez mana si ma ridic de la masa, indreptandu-ma spre baie. Intru si ma lipesc de usa rasufland usurata. Nu-l mai suport pe baiatul acesta.
Merg in fata oglinzii si imi dau cu putina apa pe fata. Brusc, usa baii se deschide iar pe ea intra Sasuke. Ce cauta asta intr-o toaleta de femei?! Inchide usa la loc si vine spre mine. Incep sa ma dau tot mai in spate, insa ma lovesc de peretele rece. Brunetul zambeste si se apropie de mine. Isi pune mana dreapta pe obrazul meu si se apropie de urechea mea.
- Nu poti fugi de mine, imi zice acesta si se apropie de buzele mele.
Ii dau un genunchi intre picioare si il imping in una dintre cabine. Ies repede din baie si ma indrept spre masa unde Gaara si Karin asteapta. Imi iau geaca si ii spun lui Gaara ca trebuie sa plecam. Acesta da afirmativ din cap si se imbraca repede.

Cam atat. Sper ca va placut. La celalalt fic va veni nextu` :-? .. probabil ca maine! ^____^



Răspunsuri în acest subiect
Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 17-08-2010, 02:04 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 19-08-2010, 02:41 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Yun. - 20-08-2010, 01:10 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 22-08-2010, 05:09 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Yun. - 22-08-2010, 08:14 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 23-08-2010, 09:46 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Shadow. - 24-08-2010, 04:16 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 24-08-2010, 07:43 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Yun. - 25-08-2010, 12:55 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 25-08-2010, 09:18 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Isa-chan - 26-08-2010, 02:35 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 26-08-2010, 05:36 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Rozzy-chan ♥™ - 27-08-2010, 10:12 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Irukandji - 28-08-2010, 07:23 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 02-09-2010, 01:52 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Irukandji - 08-09-2010, 04:34 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 10-09-2010, 06:47 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Yun. - 10-09-2010, 07:27 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 21-09-2010, 04:45 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Flash - 22-09-2010, 08:30 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 4.900 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  Fericirea ÅŸi întruchipările ei Mitsukai Yoru 3 1.973 10-07-2011, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Dragostea ta sau fericirea celorlalti? Xandra iubire14 13 8.908 03-01-2011, 06:26 PM
Ultimul răspuns: lilycutza^_^
  Pentru ca fericirea este una de plastic Onna 11 8.278 28-02-2010, 07:32 PM
Ultimul răspuns: CurePeach


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)