Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Am redescoperit fericirea..

#12
Asa.. aduc si pe aici nextu` ca m-a prins o pofta de scris .. de nedescris :]] [ ce aiureaa a sunat asta :]] ] ..

Asa.. Deci:

Capitolul 7 : Inchisi in aceeasi casa ! [ part. 1 ]

Ne intoarcem amandoi spre sursa vocii si il vedem pe.. idiotul de Naruto. Firar al nabii ! Naruto daca te prind te las fara par in cap ! Gandesc si ii arunc priviri fulgeratoare blondului. Acesta tresare, ascunzandu-se in spatele Hinatei.
Ii vad pe Sai si Ino sarutandu-se pasional. Zambesc viclean si imi urmez drumul spre casa. Tin mainele la spate, mergand lent si privind cerul. Ce n-as da sa ma sarut si eu asa cu Sasuke.. Hopa! Sakura ai baut ceva alcool ? Ma intreb si imi scutur usor capul.
Dupa cateva minute de mers in liniste, ajungem acasa. Naruto, Hinata, Neji si TenTen isi iau la revedere, plecand. Sai intra si el in casa, lasandu-ma cu Sasuke. Ma apropii de el, punandu-mi mana pe pieptul sau. Ma ridic pe varfuri, sarutandu-l usor pe obraz.
- Ne vedem maine. ii zic si intru in casa.
De emotii nici nu mai stiu ce am zis. Maine ne-a dat liber pentru a ne reface dupa petrecere. Maine nu prea cred ca am sa-l vad. Asta numai daca Sai ii va chema aici.
Imi las pantofii jos si intru in sufragerie. Acolo il vad pe Sai cu telecomanda in mana. Il intreb unde sunt matusa si unchiu, iar acesta imi zice ca suntinca plecati.
- Ce e intre tine si Sasuke ? il aud, chiar cand vreau sa urc scarile.
- Nimic. ii raspund eu scurt, in timp ce urc sus.
Ce n-as da sa fie ceva intre noi. Simt ca e singurul baiat pe care il pot iubi. Simt ca pot avea incredere in el.
Intru in camera mea si ma dezbrac incet, ducamndu-ma spre dulap. Imi scot de acolo o pereche de pantaloni scurti negri, sport, un maieu gri cu ctiva fluturasi negri pe el si merg la baie. Asez pijamaua pe cosul de rufe, iar eu intru in dus. Dau drumul lichidului transparent sa cada. Stropii de apa se izbesc de trupul meu firav, mangaindu-l incet.
Dupa cateva minute, ies de la dus, stergandu-mi corpul cu un prosop moale. Ma imbrac cu pijamaua si ma bag in pat. Inchid ochii si pornesc incet, incet spre trenul ce avea ca destinatie tara viselor.

Un fulger lumineaza intreaga camera, urmat de un zgomot asurzitor ce spulbera toata linistea. Sar ca arsa din pat si ma indrept instinctiv spre geam. Privesc cateva secunde si realizez ca afara ploua cu galeata. Privesc in sus si vad ca cerul are o noanta de cenusiu. O multime de lumini il lumineaza. Uff.. o furtuna. Imi zic si merg la baie. Ma spal pe fata si pe dinti, coborand jos. Merg pana in bucatarie de unde imi iau un pahar cu suc. Deabea dupa aceea realizez ca toata gasca ma priveste. Am trecut pe aici si nici nu i-am vazut.
- Ce va uitati asa la mine? intreb eu.
- Frumos corp. il aud pe Naruto.
- Vezi ca sunt si eu pe aici ! striga Hinata.
- Scuze. spune Naruto si merge catre ea cu o moaca de catelus, sarutand-o.
S-au intamplat cam multe aseara. Le chem pe fete in camera mea. Acestea isi dau gegile jos, lasandu-le pe un scaun. Le intreb ce fac aici asa de dimineata, iar acestea imi spun ca deja nu mai e dimineata. Ma uit la ceas care indica ora pasiprezece si jumatate. Cum?! Am dormit eu atat?! Si in timpul verii ma trezesc la ora noua.
Urmez exemplul fetelor si ma imbrac si eu cu un trening. E un trening de la Puma, cu o pereche de pantaloni negri, un maieu alb si o geaca roz. Imi prind parul intr-o coada sus, prinzandu-mi bretonul cu o clama.
Coboram toate jos, vrand sa mergem impreuna cu baietii la un suc. Sai merge spre usa, insa cand sa o deschida sta pe loc.
- Deschide o data ! zic eu nervoasa.
- Nu prea pot. zice el.
- De ce? intreaba Sasuke.
Sai ne arata clanta cu care ramasese in mana.
- Tampitule! ne rastim toti.
Brunetul ne scoate limba, chinuindu-se sa o puna la loc. Dupa un sfert de ora, ne zice ca nu poate. Toti oftam si mergem in sufragerie. Sai se aseaza pe fotoliu si o ia pe Ino in bratele lui. Naruto se pune si el pe canapea, facand la fel cu Hinata. TenTen se pune langa ei, iar Neji in celalat fotoliu, eu ramanand cu Sasuke pe jos. Ne asezam turceste in fata canapelei, intrebandu-i pe ceilalti ce vom face.
TenTen vne cu ideea de a chema un reparator, insa cand vrem sa ne deschidem mobilele acestea raman brusc fara baterie.
Ne uitam ca trazniti unul la altul, insa cand Naruto vru sa-si caste gura, un tunet il intrupse. Ne uitam toti spre fereastra ce era udata de o multime de stropi mari de ploaie. Hinata se tinea bine strans de gatul blondului, acesta incercand sa o linisteasca.
- Ne uitam la un film? intreb eu, aratand un DVD cu un film de groaza.
Toti dau aprobator din cap. Neji, Sai si Ino merg sa aduca cateva paturi si perne de sus, iar ceilalti se duc la bucatarie pentru a face cateva boluri de popcorn. Uite asa, raman din nou singura cu brunetul. Il rog sa traga draperiile, pentru a ramane intuneric bezna in camera. Iau telecomanda si merg cu spatele pentru a ma aseza pe canapea, cand vreau sa ma asez, nu constinetizez ca Sasuke e acolo si ma impedic, cazand in bratele lui. Incerc sa-i gasesc ochii, insa nu-i zaresc. Ecranul devine o sursa de lumina, cand aparu imaginea ce se afla si pe DVD, impreuna cu numele filmului. Il observ de data aceasta privindu-ma. Isi incolaceste bratele in jurul taliei mele, tragandu-ma mai aproape de el. Se aproapie de mine, iar eu de el. Ii simt respiratia pe chipul meu. Atat de aproape. Mai aproape..
- Am venit ! il aud pe Sai si ne trezim cu toata gasca langa noi.
Multumesc lui Dumnezeu ca e destul de intuneric.. altfel cred ca as intra in pamant de rusine.
Ma asez pe canapea, langa TenTen, acoperindu-ma si pe mine si pe ea cu o patura. Langa ea se pune Neji, iar langa mine Sasuke. Ino se pune pe un fotoliu, iar Sai isi ia o perna asezandu-se pe ea, langa fotoliul in care sta Ino.
Hinata a insistat sa stea jos, pentru al lasa pe blond in fotoliu. Zis si facut, Hinata isi ia o perna si o patura asezandu-se langa acesta. Blondul isi lua si el o patura, intrand deja intr-o stare de somnolenta.
Filmul incepe cu un inceput ca toate filmele. Frumos iar dupa aceea incepea oroarea. Deja sunt speriata. Ma imping in canapea si fara sa vreau, ating mana brunetului. Imi intorc instantaneu capul spre el. Vad ca si acesta se uita la mine.
- Aaaa ! tipa Hinata.
- Da? Cum? Unde? sare Naruto in picioare.
O ia imediat pe Hinata in brate, mangaindu-i chipul. O saruta apasat linistind-o.
Ma uit la TenTen si o vad dormind pe umarul lui Neji. Astia doi fac un cuplu minunat impreuna. Vad numai cum satenul o ia de barbie pe TenTen, uindu-si buzele cu ale ei. Oooo .. Sunt asa draguti. De ce nu pot fi si eu cu Sasuke un cuplu. Este singura mea dorinta.
Ma ridic de acolo, spunandu-le ca merg pana in camera mea. Acestia daua firmativ din cap, continuand filmul.
Urc sus si intru in camera mea. E bezna si aici. Deja e noapte? Aprind becul insa ceva sare pe mine. Tip ca arsa si in momentul urmator se deschide usa, iar pe ea apare Sasuke.
Aflu ca micul faptas, e Rexi. Il dau jos de pe mine si incep sa rad.
- Esti bine ? ma intreaba el.
- Da. ii zic eu.
Brunetul inchide usa, lipindu-se de ea. Ma dau un pas in spate, nestiind ce planuieste. Se apropie de mine, iar eu tot in spate merg, pana ce dau de perete. Acesta isi pune mainile de o parte si de alta a capului meu, zambind. Ma uit la el uimita. Ce planuise ? Se lipeste de mine, apropiindu-se de fata mea. Chiar cand credeam ca o sa ma sarute, se departeaza de mine, apucandu-ma de talie si facand o pirueta cu mine, trantindu-se pe pat, cu mine peste el.
- C-ce f-faci ? intreb eu putin speriata.
- Ceva ce iti doresti. imi zice acesta.
Imi ia fata in palme, atingandu-mi buza superioara cu buza sa. Isi infasoara bratele in jurul taliei mele, strangandu-ma in brate. Ma saruta apasat, rotindu-se peste mine. Isi strecoara cu trandete limba printre buzele mele. Eu raman incremenita. Inchid incet ochi cand ma musca usor de buza inferioara. Ii raspund sarutului, gustandu-i buzele. Ii pun mana in par, jucandu-ma usor cu parul sau negru. Simt mana lui, infigandu-se in parul meu, adancind acel sarut.

Cam atat.. Sper sa va placa.. n`am mai rezistat eu insami si am bagat un sarut intre Sasuke si Sakura :)) ..



Răspunsuri în acest subiect
Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 17-08-2010, 02:04 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 19-08-2010, 02:41 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Yun. - 20-08-2010, 01:10 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 22-08-2010, 05:09 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Yun. - 22-08-2010, 08:14 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 23-08-2010, 09:46 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Shadow. - 24-08-2010, 04:16 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 24-08-2010, 07:43 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Yun. - 25-08-2010, 12:55 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 25-08-2010, 09:18 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Isa-chan - 26-08-2010, 02:35 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 26-08-2010, 05:36 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Rozzy-chan ♥™ - 27-08-2010, 10:12 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Irukandji - 28-08-2010, 07:23 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 02-09-2010, 01:52 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Irukandji - 08-09-2010, 04:34 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 10-09-2010, 06:47 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Yun. - 10-09-2010, 07:27 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Debb.' - 21-09-2010, 04:45 PM
RE: Am redescoperit fericirea.. - de Flash - 22-09-2010, 08:30 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 4.900 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  Fericirea ÅŸi întruchipările ei Mitsukai Yoru 3 1.973 10-07-2011, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Dragostea ta sau fericirea celorlalti? Xandra iubire14 13 8.908 03-01-2011, 06:26 PM
Ultimul răspuns: lilycutza^_^
  Pentru ca fericirea este una de plastic Onna 11 8.278 28-02-2010, 07:32 PM
Ultimul răspuns: CurePeach


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)