19-11-2012, 05:36 PM
(Ultima modificare: 19-11-2012, 05:56 PM {2} de Sophy_Soph.)
Salut! Ma numesc Sophia, dar prietenii imi spun Sophy sau Soph. Am parul natural brunet "ca de abanos" ca sa parafrazez o expresie cunoscuta si ochi albastrii. Am 1.68 si sunt destul de slabuta. Ador iepurasii si pisicutele (iepuras e un al nickname al meu, dar e o poveste mai lunga pe care poate o sa v-o spun candva), in general pufosenii. Imi place sa citesc tot felul de carti gen romance dar mai contemporane(am citit aproape toata colectia coktail si acum urmeaza strada fictiunii, iar cartea mea preferata e Julieta de Anne Fortier). Iubesc sa ascultmuzica pop, rock,house si sa dansez, cred ca asta e si motivul pentru care frecventrz destul de des unele cluburi de la malul marii( locuiesc in cta:d), imi place dealtfel sa desenez iar in timpul liber fac teatru si voluntariat la un ong in care ne ocupam de miscarea si dezvoltarea fizica si emotionala a copiilor mergand in scoli si facand cu ei diferite activitati amuzante siii... Evident iubesc animeurile. App, m.am nascut acum 17 ani in zodia scorpion(deci sa nu bagati in seama micile mele rautati caracteristice zodiei atunci cand scriu fara sa gandesc )