09-04-2008, 02:23 PM
Flaw A scris:Bine ai venit pe Zup, Jupy! Imi place nick-ul tau, rimeaza cu cel al mascotei noastre, Zuppy E semn bun, inseamna ca o sa iti placa pe aici ^^
Am citit printre altele ca faci robotica! Asta mi se pare foarte interesant. Ce anume va invata pe acolo? Ati facut si ceva practic pana acum?
Deasemenea, trupa ta... cati membrii are? Ati compus vreo piesa pana acum? Poate ne dai si noua una sa ascultam putin
Cam atat deocamdata...
Happy posting si bine ai venit! :hug:
se pare ca deja am gasit pe cineva cu care o sa ma inteleg ^^ !!!
Dap fac robotica, si ne ocupam cu circuite alectrice: leduri, megneti, motorase, masinute, avioane, senzori, modele, softuri bineinteles etc. ; poti sa te uiti pe siteul nostru daca vrei am si eu niste lucrari pe acolo( Zaharia Andra Ioana e numele meu complet) : www.gigahertz.lx.ro ;
Despre trupa: ne numim "Lost" , suntem 4( 2 chitari electrice(la una cant eu), tobele si chitara bass) si cautam un solist ; avem 2 melodii, una facuta de noi cap-coada, alta dupa aria romeo si julieta, iar la a treia si a 4-a lucram ; vrem sa cantam in iunie sau in mai la un festival o sa pun un anunt daca mergem ; cand gasim un solist si cumparam un reportofon bun o sa va dau niste melodii sa ascultati daca vreti;
ma bucur ca ai intrebat despre mine ma ajuta sa imi dau seama ca ma integrez astept si alte intrebari la care o sa raspund cu placere !!!