Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alergand pe corzile chitarii

Multumesc pentru comm! Now, capitolul t-t-trei *pam pam param!* Personaj nou.
Andrw/Prince
[Imagine: 2wmmkqv.jpg]
Date necunoscute

Capitolul III
'B' de la...
Diana's P.O.V

Tic-tac, tic-tac, al naibii cap numai la bomboanele alea te gandesti! Ce gura-sparta e si omu' asta! Vorbeste intr-una, imi sparge si timpanele mele delicate. Trancane mai ceva ca o moara stricata! Sedinta trebuia sa se incheie, si numai puteam sta locului. Eram mai ceva ca o fetita de doisprezece ani ce dorea sa scape de la teza. Am oftat, inchizand ochii. Mi-am pus cu non-salanta picioarele pe birou, jucandu-ma cu un creion. Eram muta de plictiseala, si incercam sa imi reamintesc faze haioase. Toate erau cu gemenele traznite.
~Flashback~
Totul era invaluit intr-un abis si o monotonie clara. Mirosul de murdarie imi invada narile, in timp ce ma faceam verde. Incercam sa nu privesc tot "noroiul" ce se stabilea bine mersi pe cizmele mele. Eram dezgustata pana la limita, si injuram printre dinti, doriindu-mi sa nu fi acceptat mica provocare a tipilor de la liceu. Bine ca nu eram singura, o aveam pe prea cumintica Lyssa ce nu scotea nici un sunet, si pe... Cum sa le numesc? Nebunele, extravagantele, ciudatele, nonconformistele gemene Mi si Re, ce stateau in fata cu cate un bat lung fiecare, facand marsul unui soldat beat, si improscand cu noroi.
-Oi, Re, Mi! Macar taceti si voi, mai ales cu vocile voastre de morse intoarse cu fundu-n sus! le-am zis nemultumita, fiind gata sa ma descalt si sa le arunc cu cizmele in cap.
-Haide mult prea incordata Didy, miscati fundu'! Ce, crezi ca nu stim ca ne-ai bombanit?
-Ehh nu pe voi, pe mintile voastre! Cap-seci ce s... insa m-a oprit exclamatul brunetei cu ochi albastri, ce se oprise, odata cu sora-sa.
-E... E lumina de la capatul tunelului! tipa ea, sarind in sus.
-Unde, unde?! Nu vad, ce-ai bai, ai innebunit, sase cu ochi intorsi!
-Fetelor, eu cred ca e un tren. interveni blonda ridicand un deget, rusinoasa.
-Stiti, eu cred ca conductorul vede patru proaste pe o sina de tren, si ghici ce? Se intituleaza trupa Sakuranbo. am zis, dandu-ma intr-o parte.
Lyss si Mi sarira langa mine, dar Re tot acolo statea, beliindu-si ochii intr-o parte si alta, dupa luminita. Am oftat la unsion, si doar claxonul trenului in miscare ne trezi la realitate. Automat, bruneta ajunse langa noi.
~End of Flashback~
Ohh, asta da aventura nebuna! Blonda aproape ajunsese la Urgente ultima oara cand si-a reamintit de asta. Ma rog, as putea continua lista, cum ar fi cu 'Mimi si copacul din gradina' sau '1001 de nopti de betie' cu personajul principal Renne, si 'Fata cu cartile' interpretata desigur de Micuta Lyss. Dar pe primul loc e 'Aventuri prin New York' care ma are in cadru pe mine, Didy!
Cum Marco declara sedinta incheiata, m-am ridicat ca arsa, aproape cazand, si am zbughit-o pe usa, si dusa am fost.
Alergam pe strazile orasului, indreptandu-ma spre centru. Afara era deja noapte, doamne cat a durat acea sedinta? Ma rog, mi-am vazut de ale mele. Tocurile loveau cimentul, insa m-am oprit ca in desenele animate, pe calcaie. Auzeam ceva din spatele meu, ahh da, o luasem pe o straduta latularnica, rar frecventata. Siluete imbracate in gri, cu gluga trasa pe cap, veneau spre mine. Duhneau a alcool, si nu pot sa spun ce ranjete aveau pe fata. Am putut sa disting doar ce zicea unul dintre ei, mi se adresa mie.
-Tu, din nou! Ma bantui, sau ce? tipa el, incruntandu-se.
Eram debusolata, si aproape bufneam in ras. Pe chip mi se intipari un zambet amuzant, combinat cu gropitele pe care le faceam cand ma incruntam. Nu il recunosteam, insa vocea o mai auzisem, doar ca nu stiam de unde sa iau. Un altul isi intoarse capul spre tipul ce tocmai strigase, benoclandu-se.
-De unde o cunosti, KS? il intreba el.
Atunci am simtit ca picioarele mi se inmoaie, si ca Ingerasii canta la harpa, si fluturii imi joaca prin stomac. "Dezinsectia, am mancat fluturii!" mi-am zis, incercand sa alung sentimentul divin din capul meu. Vocea lui era ca o melodie cantata de mine, nu pot descrie cum... Picioarele mi se inmuiau treptat, treptat, pana ce am placat.
Inaite sa inchid ochii, l-am vazut pe... infumuratul ala blond, si pe "geamanul" lui. Apoi m-am trezit intr-o camera numai cu albastru. Stateam pe un pat mare, intr-o patura. Dupa ce m-am benoclat bine, am aruncat patura de pe mine. Eram usurata, aveam hainele pe mine.
Pe un fotoliu, blondul cu parul lung ma privea, razand. .
-Esti un b... si m-am oprit, ascand ochii la un cos de pe noptiera.
-Cum? Bou? ma intreba, ranjind.
-Biscuite!

Răspunsuri în acest subiect
Alergand pe corzile chitarii - de Strawberry*Lipstick* - 01-01-2010, 03:20 PM
RE: Alergand pe corzile chitarii - de Verrine - 02-01-2010, 02:23 PM
RE: Alergand pe corzile chitarii - de marya - 02-01-2010, 02:36 PM
RE: Alergand pe corzile chitarii - de Strawberry*Lipstick* - 02-01-2010, 03:05 PM
RE: Alergand pe corzile chitarii - de Strawberry*Lipstick* - 04-01-2010, 11:50 PM
RE: Alergand pe corzile chitarii - de Minnie - 05-01-2010, 04:12 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)