14-10-2009, 10:11 AM
Sunt unul dintre cei mai mari fani ai anime-ului Deci pur si simplu m-am indragostit de Aishiteruze Baby Am urmarti si eu acum mult timp anime-ul si am ramas ceva de genul wtf o.O Prea genial ! Povestea e incredibila , Kippei de la baiatul afemeiat devine o adevarata dadaca o.O Si plus intelege ce e adevartul cuvant "dragoste" . E incredibil cum un copil de 5 ani [parca] , Yuzuyu , poate sa-i schimbe atat de mult viata . Cel mai mult ma impresionat povestea fetitei E incredibila de trista . Recunosc , am si plans cand o vedeam trista si plangand , iar Kippei incerca s-o linisteasca. Parca si lui ii se rupea sufletul xD Copilul ala mic e genial , gandea ca un om matur , era asa mica si dragalasa . Ii adoram vocea Pacat ca dorinta ei de a se casatori cu Kippei nu a mers pana la final Eh bine era o anumita diferenta de varsta o.O Nu era posibil o.O Ah si acea fata Kokoro o.O La inceput imi venea sa-i dau cu ceva in cap , dar dupa m-am calmat xD Eram sigura ca era indragostita inca de la inceput de Kippei , nici nu avea cum sa nu fie o.O Prea frumos baiatul acela xD Grafica de nota 9 , nu e chiar geniala . Dar anime-ul se lauda cu povestea si personajele care sunt incredibile Ador anime-ul <33
Don't try to be perfect . Just be yourself .