06-09-2008, 07:29 PM
'Hm? Ce s-a auzit? ...' �?i zise Kynes, oprindu-se �n loc ?i scrut�nd �mprejurimile. 'Poate doar mi s-a p?rut ...'. �ns? chiar atunci �i fulgerar? prin minte imagini din copil?rie. 'Nu, nu pot l?sa asta s? se �nt�mple din nou. Dar ?i ceilal?i au urechi fine, sigur trebuie s? fi auzit ?i ei.' �ncerc? se lini?teasc? Raito cu g�ndul acela, privindu-i pe ceilal?i, urm?rindu-le mu?chii �ncorda?i. 'Sunt �n gard?, cred c? au auzit ?i ei.'
�i prinse pe ceilal?i din urm?, ciulindu-?i urechea. Se auzi din nou, de undeva din partea din dreapta, de mai �n spate. �?i �ntoarse privirea ?i surprinse pentru o frac?iune de secund? o umbr?, retr?g�ndu-se printre frunzele copacilor. 'Aha! Te-am prins!'
"Se pare c? avem companie, m? duc s? v?d cine sunt." le zise celorlaltora, fugind �nspre copac.
Nu erau acolo, �ns? v?zu din nou umbrele, lu�nd-o �nspre st�nga. Alerg? pentru a se apropia �ndeajuns de tare de persoane �nc�t s? poat? ajunge �n fa?a lor printr-un salt.
"Kaori, Serena? Ce face?i aici?"
ooc: Mitzuke/ Serenity/ marina/ repo/ snow ... anyone
�i prinse pe ceilal?i din urm?, ciulindu-?i urechea. Se auzi din nou, de undeva din partea din dreapta, de mai �n spate. �?i �ntoarse privirea ?i surprinse pentru o frac?iune de secund? o umbr?, retr?g�ndu-se printre frunzele copacilor. 'Aha! Te-am prins!'
"Se pare c? avem companie, m? duc s? v?d cine sunt." le zise celorlaltora, fugind �nspre copac.
Nu erau acolo, �ns? v?zu din nou umbrele, lu�nd-o �nspre st�nga. Alerg? pentru a se apropia �ndeajuns de tare de persoane �nc�t s? poat? ajunge �n fa?a lor printr-un salt.
"Kaori, Serena? Ce face?i aici?"
ooc: Mitzuke/ Serenity/ marina/ repo/ snow ... anyone