20-02-2010, 11:45 AM
So, îmi place foarte mult ficul tău. Nu am trecut mai devreme pe aici aşa că trec acum, nu vreau mai târziu...tre să plec la liceu #____# don't ask. Revenind la fic, este o idee foarte tare, sincer. Acum referindu-mă stric la capitol, mi-a plăcut. Lucy e un personaj plin de surprize şi are un caracter plăcut şi l-ai descris chiar foarte bine. În acest capitol i-ai pus mai mult trăsăturile morale în evidenţă. Faptul că a spus că nu are puteri m-a făcut să mă întreb dacă ea se simte oarecum forţată că a venit la academie, dar cum am zis are un caracter plăcut şi ştie să se facă plăcută de ceilalţi...celelalte personaje. Faptul că profesorul a mutat-o cu Lucas m-a făcut să mă întreb dacă între ei doi se v-a întâmpla ceva, sau v-a fi un fel de relaţie, nu neapărat de iubire, nu -am gândit la asta, ci la o relaţie oricare relaţie care se poate avea între două persoane.
Ca de obicei, tehnoredactarea a fost bună, sincer nu m-am uitat după greşeli de tastare, dar capitolul în mare mi-a plăcut.
Am văzut la plang că ai greşit dar în rest nu m-am uitat.
ja ne
Ca de obicei, tehnoredactarea a fost bună, sincer nu m-am uitat după greşeli de tastare, dar capitolul în mare mi-a plăcut.
Am văzut la plang că ai greşit dar în rest nu m-am uitat.
ja ne
-