Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A try ^^

Buna! Imi plac pozele tale.

Prima poza: Pai floarea e foarte frumoasa, iar roua/ ploaia 21 de pe ea o face si mai frumoasa. Poza nu e foarte clara. Bineee... trebuie sa recunosc faptul ca poza se vede clar, dar in spate daca te uiti, este in ceata si eu cand ma uitam acolo imi lacrimau ochii.

A doua poza: Waw...deci pur si simplu ador picaturile acelea de ploaie. Zici ca sunt niste cristale. Asta da pozei un aer aparte. Poza asta e chiar reusita. Chiar daca nu contine ceva.... cum sa spun... spectaculos, imi place.

A treia poza: Pai... trebuie a recunosti ca poza asta nu prea ti-a iesit. Faza e.. ca nu e prea clara. Adica... era frumusica daca era mai clara si... nu stiu... mie mi se pare asa... stearsa. Nu are nimic special care sa o puna in evidenta.

A patra poza:Ohoo... poza asta chiar imi place . Singurul lucru care ma deranjeaza e rosul ala...e prea strident. Poatte iti iesea mai bine daca o faceai mai de departe putin.

Pai... in general imi place pozele tale.Sunt chiar dragute!
So... sper ca nu te-a suparat comm-ul meu. Nu consider ca am fost dura avand in vedere ca nu prea am eu experienta.
Astept urmatoarele poze. Bye Smile
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71

Răspunsuri în acest subiect
A try ^^ - de Rin - 13-11-2010, 03:09 PM
RE: A try ^^ - de *ILY Yaoi Maniac* - 13-11-2010, 03:23 PM
RE: A try ^^ - de Hachiko - 14-11-2010, 12:24 AM
RE: A try ^^ - de Rin - 19-11-2010, 01:09 PM
RE: A try ^^ - de Marina. - 15-11-2010, 07:38 PM
RE: A try ^^ - de *ILY Yaoi Maniac* - 22-11-2010, 11:11 AM
RE: A try ^^ - de Rin - 14-12-2010, 10:52 PM