Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A single love is my wish

Capitolul 4.O zi de cosmar
Partea II

Acceptasem? Voi regrata asta toata viata mea. Cu baiatul asta nu e te bine, plus ca are niste idei cam tampite. Cine stie la ce prostii se mai gandeste acum. Tare as vrea sa fiu acasa, in patul meu, sa ma uit la televizor si sa mananc inghetata. Dar nu, eu sunt acasa la un dobitoc incercand sa imi iau jurnalul, dar fara succes. Multumesc Doamne pentru ziua asta asa frumoasa! Cand am observat ca inca ma mai tinea in brate, m-am indepartat usor asezandu-ma pe pat.
-Si ce vom face, domnule-nu-ma-lasa-cu-ochii-in-soare-pentru-ca-sunt-baiat-cuminte? intreb pe un ton sarcastic incercand sa il enervez.
-Nu stiu, printesa! Orice doresti tu.
-O, daca treaba sta asa... As putea sa te leg de un scaun, sa te rad in cap si dupa sa te pun intr-un sac si sa te arunc intr-un rau? ii spun cu o fata de dracusor.
-Hahaha! Ce-ai zice daca am lasa ideile tale stralucite la locul lor si am viziona un film?
-Sa sti ca nici ideea ta nu e rea, dar mai mult imi placea a mea. ii spun inca radiind de fericire si asteptand sa spuna acel ,,nu'' care imi va naruia toate visele.
-Eh,poate intr-o alta viata,nu in asta. Si nu sari calul, ca acum dau mesaj la toata scoala si le zic ca ai un jurnal.
-Of, bine, facem cum zici tu, doar termina cu amenintarile.
Se aseaza langa mine si incearca sa ma sarute, dar ma ridic imediat si ies pe usa. Vai, ce fata dezamagita avea! Numai pot eu. Crede ca eu sunt toate fufele lui? Sa nu creada asta ca iar revin la vechile planuri. O, dar stai putin! Abia acum mi-am amintit ca inca mai am somniferele. As putea sa il rog sa aduca ceva de baut si cand nu se uita ii torn somniferele si adoarme pe loc. In timpul asta eu imi iau jurnalul si plec linistita acasa. Ce ma iubesc! Am niste planuri asa geniale. Dupa ce ajung in living ma asez pe canapea si astept sa vina si printul din poveste. Pana vine el, eu dau trei ture de bloc. Dupa ce vine si printul si se aseaza langa mine, nu il las prea mult sa stea si ii spun:
-Adu-mi ceva de baut! Imi este sete. ii spun pe tonul meu autoritar, care vad ca la cam enervat.
-Dute si ia-ti! Bucataria nu-i departe. Te ridici, faci la stanga si ai ajuns.
Hahaha, ce am mai ras! Acum facea misto, bineinteles. Deci joaca dur pustiul, nu? Lasa ca-i trec lui fitele astea de domnisor. Nimeni nu imi pune mie nervi la incercare, cu atat mai putin un casanova de doi bani cum este el.
-Cred ca nu mai inteles, imi este sete si vreau sa iti misti fundul ala si sa imi aduci ceva de baut!
I-am dat o palma peste fata si am putut observa cum l-am enervat. Ma luase de par si ma aproprie de el si mai tare. Se aproprie usor de gatul meu si isi infinge dintii facand ca dare de sange sa se prelinga pe gatul meu. Linge usor sangele ce mi se prelinge de-a lungul gatului si ma tranteste pe canaoea asezandu-se deasupra mea. Imi cerceta cu privirea tot corpul, incepand deja sa saliveze. Nenea cam toti fac asa, deci nu e nici o excepetie.
-Sa nu mai comentezi in viata ta la mine! Nu esti tu acum nu stiu cine ca sa imi dai ordine. Daca iti e sete te duci si iti iei, nu-s maicata sa stau dupa fundul tau. Iar daca nu iti convine, dute acasa, iar maine vei fi principalul subiect de barfa. Ai priceput?
Ce ma poate enerva fat-frumos asta. Imi venea sa tip la el si sa il dau cu capul de tot peretii. Bine, Amaya, calmeaza-te. Nu vei mai indura mult. Doar dute si ia de baut si punei somniferele alea neneorocite.
-D-da! am spun intr-un final fiindu-mi foarte greu sa scot acel sunet pe gura.
Nu puteam sa ascult de idiotul ala incuiat. O fi aratand el bine si nu mai stiu ce, dar la comportament e varza saracul. Cred ca masa la crescut in padure de habar nu are sa se comporte cu o fata. M-am ridicat de pe canapea, dupa ce s-a dat si el dupa mine si m-am indreptat spre bucatarie. Daca nu te adorm eu pentru o suta de ani de acum incolo inseamna ca nu ma cheama Amaya! Te pui cu cine nu trebuie si ai sa te cam arzi, mai printule. Oare de ce ii zic print? A, da, pentru ca asta se crede. Imediat ce am ajus in bucatarie am luat doua pahare dintr-un dulap si am observat diferitele bauturi ce le avea pe raftul din stanga mea. O, baiatul bea whisky, dar ce se mai respecta! Am hotarat sa iau suc, ca sa nu-l imbat acum. Am turnat in cele doua pahare sucul, dar am adaugat in paharul lui si somniferele. Le-am luat in mana si am iesit in bucatarie. Imediat ce ajung in fata lui ii intind paharul, lunadumi-l din mana. Asa dragutule, beal, beal pana la fund. Il aproprie de gura, dar de ce dracu nu inghite? Bea ma bea! Ca e bun si iti face bine. Cand am vazut ca il pune pe masa si da drumul la plasma, deja turbam. Fara sa mai gandesc ce spun am reactionat impulsiv.
-Bea ma odata! Ce dracu. E greu sa inghiti putin suc ca sa imi curmi si mie suferinta?
Ops, ce gura mare am! Se uita ciudat la mine parca neintelegand ce vreau sa spun. Acum ce puteam sa ii zic? Ca vai, printule, am vrut sa bei odata ca sa adormi si sa fur jurnalul. Vreau si eu sa ajung acasa, mai printule.Nu ca ar fi fost un plan genial daca n-as fi avut asa o gura mare? Nu stiam ce sa ii spun, brunetul uitandu-se nedumerit la mine.
-Te simti bine? intreaba apropiindu-se de mine incercand sa ma ia in brate, dar m-am ferit.
-N-am nimic, ma doare putin capul atata tot!
M-am asezat pe canapea si mi-am atintit ochii spre ecran. Ce film stupid! Nu avea pic de originalitate. Era vorba despre un monstru care voia sa haleasca niste oameni, mare chestie! Am luat telecomanda din mana brunetului si am dat pe alt canal. Acolo si mai mare prostie! Telenovele! Vai, Antonio, ce te iubesc! Imi vine greata. Am schimbat repede si am nimerit acum pe ceva mai calumea, emisiune despre cultura sau mai bine spus despre cum sa ai primul sarut la varsta de paispe ani. Bleah! Vreti sa mor aici?
-Nimic interesant, nu? imi spune Kaito calm.
-Cam da. M-am plictisit! Zi si tu ce fa facem! Dar fara prostii ca n-am chef sa iti distrug iar visele.
-O, dar sigur nu vrei? Macar un sarut scurt. imi spune, aproape milogindu-se de mine.
-Nu!
-Te rog! Iti dau jurnalul daca te culci cu mine in seara asta.
Ce a zis? Ca daca ma culc cu el imi da jurnalul? Oare baiatul asta chiar nu are neuroni? Sa ma culc cu el? Doamne ferestema! Urla hormonii in el sau ce? Cred ca devine prea agasant. Am luat o pernuta de pe canapea si i-am dat cu ea in cap.
-Ba, esti chiar nesimtit, nu poti termina tampeniile tale? Se pare ca nu. Crezi ca te mai suport mult?
M-am ridicat de pe canapea si am parasit vila incepand sa fug. Nu mai puteam suportam. Incepea sa fie exasperant. Sa spuna tuturor ca am un jurnal! Eu m-am saturat, iar asta se termina aici, acum.
[Imagine: durararasig06small.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
A single love is my wish - de Yuki4ever - 02-01-2010, 12:01 AM
RE: Above all love - de Verrine - 02-01-2010, 12:52 AM
RE: A single love is my wish - de Corina. - 02-01-2010, 09:10 PM
RE: A single love is my wish - de Alexi - 02-01-2010, 09:36 PM
RE: A single love is my wish - de Yuki4ever - 02-01-2010, 10:01 PM
RE: A single love is my wish - de Alexi - 02-01-2010, 11:02 PM
RE: A single love is my wish - de ^ToxicK kiD^ - 03-01-2010, 12:23 PM
RE: A single love is my wish - de Minnie - 03-01-2010, 01:27 PM
RE: A single love is my wish - de Yuki4ever - 03-01-2010, 02:01 PM
RE: A single love is my wish - de Minnie - 05-01-2010, 05:00 PM