Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A memory of you....

Asa...Sari am citit ce ai scris si nu trebuie sa fi suparata ca nu citeste nimeni sau nu comenteaza, majoritatea sunt preocupati cu diferite activitati, scoala, etc...
Si in plus presupun ca esti noua, nu? Dupa numarul de posturi, cred ca da. Si fiindca nu te cunoaste nimeni inca e nevoie si de un pic de noroc sa acceseze cineva topicul,trecand peste:
Primul capitol a fost reusit, mi-a placut. Ai descris bine, ai grabit putin , dar putin de tot actiunea, dar a fost sesizabil, greseluta aceasta am intanlit-o si in capitolul al doilea. Sentimentele ei au fost profunde si am putut simtii si eu ai vrut sa scoti in evidenta.
Apoi in cel de-al doilea la primul dialog intre Shun si Kim-yu ar fi trebui sa dai mai multe detali, adica ce simtise ea sa accentuezi mai multa pe asta, si ai grabit iar actiunea aici.
E bine, nu ai mari greseli, de fapt foarte putine;)) . Nu imi pot forma o parere foarte clara despre ce vrei tu sa abordezi, vreau sa citesc in continuare ce vei posta ca sa imi formez o parere ca lumea;))
Sper doar sa te tii de treaba in continuare . Succes la scris.
Ne mai citim!
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria

Răspunsuri în acest subiect
A memory of you.... - de Sari - 26-03-2010, 04:06 PM
RE: A memory of you.... - de Sari - 29-03-2010, 03:04 PM