16-10-2010, 07:35 PM
woow ! nu vreau sa fiu rea dar este un dezastru . O.O Zau, parca tot ce ti s-a spus, a fost pe invers. Sari de la una la alta. N-am avut timp sa rad ca nu intelegeam de ce. =_=' Ba ii cad pantaloni ,pleaca, ceilalti nu stiu ce mai fac , apare, dispare, dupaia cu Deidara . Acolo n-am inteles decat faza cu fructul . Restul " -_- " Lasand la o parte actiunea care este extraordinar de grabita, urmeaza descrierea, care, spre deosebire de celelalte capitole unde si-a facut aparitia, acum nu exista. Este asa de spalacita...adica, nici culorile nu le-ai descris. >_> Trecand "si" peste asta ai greseli de tastare. Vad ca ti-e foame, pentru ca mananci cuvinte :)) . In fine, altele n-am vazut ca nu prea am inteles nimic din acest capitol. Cum am mai spus. Prezinte-ne o emisiune in 3-4-5 capitole. Atata timp cat nu ne dor creerii. In fine, acest capitol a fost ami rau decat toatee . Mai bine nu spuneai ca te-ai muncit la el. Iar daca ai facut-o, nu o mai face la urmatoarele ca sa-ti iasa bine ;) Te astpet cu imbunatatiri, altfel, il conciedez pe Deidara ! :-w
Ciumpy