29-07-2010, 10:47 PM
Any!!!?????????? De ce nu m-ai anuntat? De ce nu mi-ai spus ca-ti faci cont? De ce nu ai spus nici o vorba despre asta? De ce nu mi-ai lasat un mesaj? nu crezi ca ai cam exagerat cu decrierea? Vreau sa spun....nu cred ca te-ar vizita cineva la adresa aia si nu cred ca (,) cuiva ii pasa ca tie iti plac cainii ( in plus, la chestia asta m-ai copiat!!) Las` ca intri tu pe mess si apoi sa te pazesti. Ok, acum sa ne calmam. La o asemenea semnatura m-asteptam, esti destul de nebuna, stiam ca ti se potrivesc versurile alea, si credeam ca o sa-ti cauti si tu o poza noua si haioasa, nu te`ai indragostit tu de Naruto, nu? Parca erai fana Gakkou no kaidan ca si mine . La avatar.. no comment ( ) iar faza aia cu nani nani puisor ?
Off, ce m-as face eu fara tine? Incearca sa te mai abtii, cred ca e cea mai lunga descriere pe care am vazut-o, si nu cred ca ar mai exista vreo intrebare pe care sa ti-o pun.
Cam atat.. cred. Ai grija ce faci pe`aici, sysu`
Ne vedem pe mess
Off, ce m-as face eu fara tine? Incearca sa te mai abtii, cred ca e cea mai lunga descriere pe care am vazut-o, si nu cred ca ar mai exista vreo intrebare pe care sa ti-o pun.
Cam atat.. cred. Ai grija ce faci pe`aici, sysu`
Ne vedem pe mess