Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A crazy girl haunting this site

Any!!!?????????? De ce nu m-ai anuntat? De ce nu mi-ai spus ca-ti faci cont? De ce nu ai spus nici o vorba despre asta? De ce nu mi-ai lasat un mesaj? nu crezi ca ai cam exagerat cu decrierea? Vreau sa spun....nu cred ca te-ar vizita cineva la adresa aia si nu cred ca (,) cuiva ii pasa ca tie iti plac cainii ( in plus, la chestia asta m-ai copiat!!) Las` ca intri tu pe mess si apoi sa te pazesti. Ok, acum sa ne calmam. La o asemenea semnatura m-asteptam, esti destul de nebuna, stiam ca ti se potrivesc versurile alea, si credeam ca o sa-ti cauti si tu o poza noua si haioasa, nu te`ai indragostit tu de Naruto, nu? Parca erai fana Gakkou no kaidan ca si mine3 . La avatar.. no comment ( batut ) iar faza aia cu nani nani puisor106 ?
Off, ce m-as face eu fara tine? Incearca sa te mai abtii, cred ca e cea mai lunga descriere pe care am vazut-o, si nu cred ca ar mai exista vreo intrebare pe care sa ti-o pun.
Cam atat.. cred. Ai grija ce faci pe`aici, sysu`
Ne vedem pe mess 10

Răspunsuri în acest subiect
A crazy girl haunting this site - de Dark Blue - 20-07-2010, 03:00 PM
RE: A crazy girl haunting this site - de Akie - 21-07-2010, 03:10 AM
RE: A crazy girl haunting this site - de dark.blue - 29-07-2010, 10:47 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  It is nice to meet girl in park, but it is better to park meat in girl. Deadpool 6 4.415 19-05-2014, 10:47 PM
Ultimul răspuns: ohaio_angel
  I love Sasuke and Rock....i am also crazy....click SasukeRockGirl 6 3.744 22-12-2009, 02:19 AM
Ultimul răspuns: Corina.
  Hello there... wanna know teh crazy me dattebayo??? Sharuka 2 2.844 16-08-2007, 12:16 AM
Ultimul răspuns: Kyo

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)