10-08-2010, 07:50 PM
Hello! "Un fic trebuie sa aiba minim patruzeci de randuri " regula asta mi-a sarit in minte cand am citit pentru prima data ficul tau. Oare de ce?
Mi s-a parut foarte ciudat faptul ca in mesajul de la inceput am gasit greseli de genul :
La descriere...cred ca se poate si mai bine, sunt sigura ca daca ti-ai da silinta ar iesi ceva minunat. Inca nu pot sa-mi spun parerea despre fic, inca nici nu stiu despre ce e vorba, ai fi putut sa scrii mai mult. Mi-a placut chestia cu bratarile, eu port cate cinci pe-o mana, insa ale mele sunt albastre si negre.
Acum cateva sfaturi:
-Lasa spatiu si dupa semnul exclamarii si ghilimele, arata mai... placut.
-Da un alt link catre poza, da click pe "vezi imaginea la dimensiunea completa" si apoi copiaza linkul.
Cam atat, astept capitolol urmator si sper ca o sa fie mai bun.
Bye!
Mi s-a parut foarte ciudat faptul ca in mesajul de la inceput am gasit greseli de genul :
Citat:tocmai ma lovit(tocmai m-a lovit), iar in fic nu, insa ma bucur ca am putut sa citesc fara sa ma uit dupa chestiile alea.
La descriere...cred ca se poate si mai bine, sunt sigura ca daca ti-ai da silinta ar iesi ceva minunat. Inca nu pot sa-mi spun parerea despre fic, inca nici nu stiu despre ce e vorba, ai fi putut sa scrii mai mult. Mi-a placut chestia cu bratarile, eu port cate cinci pe-o mana, insa ale mele sunt albastre si negre.
Acum cateva sfaturi:
-Lasa spatiu si dupa semnul exclamarii si ghilimele, arata mai... placut.
-Da un alt link catre poza, da click pe "vezi imaginea la dimensiunea completa" si apoi copiaza linkul.
Cam atat, astept capitolol urmator si sper ca o sa fie mai bun.
Bye!