30-11-2009, 09:24 PM
Hmmm sa vedem Imi plac multe lucruri cum ar fi : sa dorm 15 ore pe zi Pur si simplu ador sa lenevesc in pat Cateodata am o lene in mine si singurul lucru care imi vine in cap este acela de a dormi . Urmatorul lucru ar fi prietenii , dar nu orice fel de prieteni , aceia adevarati , care sunt langa tine si la bine si la rau si sti ca te poti baza pe ei oricand ai nevoie . Ce imi mai place este muzica . Cred ca as muri daca nu as auzi muzica in fiecare zi . E hobbyul meu Nu pot trai fara muzica . Imi place sa aud muzica urland prin casa si pe maicamea tipand la mine sa dau mai incet . Urmatorul lucru ar fi vacanta . Imi place la scoala , deoarece acolo sunt cei mai buni prieteni ai mei , dar cand e vacanta e si mai bine . Ma intalnesc cu ei in fiecare zi si ne distram impreuna . Ultimul lucru care imi mai place este internetul . Eh, nu sunt dependenta de internet , doamne fereste , dar nu stiu ce m-as face daca as ramane fara internet . Acasa ma plictisesc de moarte si mereu intru pe internet ca sa treaca timpul . Ma calmeaza xD
Ce nu-mi place : Fitele . Urasc persoanele fitoase , imi vine sa le dau cu ceva in cap cand le vad pe strada . Lumea ar fi mult mai frumoasa daca nu ar exista fitosi . Manelele - cine naiba le-a inventat ? o.O E o batjocura pentru Romania xD Minciuna - urasc minciuna la nebunie . Urasc sa fiu mintita in fata , si sa aflu mai incolo adevarul . Nu e greu frate sa zici adevarul , nimeni nu musca xD Spitalele - urasc sa stau in spitale . Pur si simplu ma nelinisteste Nu ma simt in siguranta in ele . Probabil am vazut prea multe filme de groaza cu spitale xD ... si ultimul lucru care il detest pe lume sunt prietenii falsi - urasc prietenia pe interes sau orice fel de prietenie care nu e adevarata . Am avut parte de multe persoane false in jurul meu pe care le-am considerat adevarate si am crezut intr-o prietenie superba , dar au fost numai minciuni
Ce nu-mi place : Fitele . Urasc persoanele fitoase , imi vine sa le dau cu ceva in cap cand le vad pe strada . Lumea ar fi mult mai frumoasa daca nu ar exista fitosi . Manelele - cine naiba le-a inventat ? o.O E o batjocura pentru Romania xD Minciuna - urasc minciuna la nebunie . Urasc sa fiu mintita in fata , si sa aflu mai incolo adevarul . Nu e greu frate sa zici adevarul , nimeni nu musca xD Spitalele - urasc sa stau in spitale . Pur si simplu ma nelinisteste Nu ma simt in siguranta in ele . Probabil am vazut prea multe filme de groaza cu spitale xD ... si ultimul lucru care il detest pe lume sunt prietenii falsi - urasc prietenia pe interes sau orice fel de prietenie care nu e adevarata . Am avut parte de multe persoane false in jurul meu pe care le-am considerat adevarate si am crezut intr-o prietenie superba , dar au fost numai minciuni
Don't try to be perfect . Just be yourself .