10-11-2011, 08:24 PM
Imi plac:
1.Marea,ador sa ma plimb pe plaja sa caut scoici si sa stau cu chitara in brate si sa cant.
2.Chitara.Sa cantam rock!!!!O,Yeah! Sa spargem ferestrele vecinilor si sa fugim fara sa le platim
3.Yaoi Evident Maniaca.
4.Vara. Liberate,vacanta,haine cat mai putine,inghetata,role,skeiting....
5.Sa dorm cat mai mult si cat mai bine.
Nu imi plac:
1. manelisti X-( Doamne,i-as face sapun.Il lagarX-( ANTI MANELE!!huaaaaa!
2. Cei care sunt violenti cu animaleleX-( Idiotii si handicapatii dacuX-(
3. Iarna.Ma sufoc,ma infofolesc pana-n ochi si degeaba tot imi e friig.Mai am putin si iau cojoku lu mamaie de la tara
4. Aglomeratia din autobuze.Enervanta.Se urca toti taranii transpirati care put mai rau ca un tigru cu carii si toti cocalarii care se uita la tine ca matza in calendar.Jegos. Romania
5. Homofobii >.> >.< X-(
Niste persoane cu gandirea limitata,comunisti distrusi care ar trebui sa-si vada de viata lor amarata si sa nu se mai lege de altii.Sa nu ii mai f*ta grija.Impuscat-va.
1.Marea,ador sa ma plimb pe plaja sa caut scoici si sa stau cu chitara in brate si sa cant.
2.Chitara.Sa cantam rock!!!!O,Yeah! Sa spargem ferestrele vecinilor si sa fugim fara sa le platim
3.Yaoi Evident Maniaca.
4.Vara. Liberate,vacanta,haine cat mai putine,inghetata,role,skeiting....
5.Sa dorm cat mai mult si cat mai bine.
Nu imi plac:
1. manelisti X-( Doamne,i-as face sapun.Il lagarX-( ANTI MANELE!!huaaaaa!
2. Cei care sunt violenti cu animaleleX-( Idiotii si handicapatii dacuX-(
3. Iarna.Ma sufoc,ma infofolesc pana-n ochi si degeaba tot imi e friig.Mai am putin si iau cojoku lu mamaie de la tara
4. Aglomeratia din autobuze.Enervanta.Se urca toti taranii transpirati care put mai rau ca un tigru cu carii si toti cocalarii care se uita la tine ca matza in calendar.Jegos. Romania
5. Homofobii >.> >.< X-(
Niste persoane cu gandirea limitata,comunisti distrusi care ar trebui sa-si vada de viata lor amarata si sa nu se mai lege de altii.Sa nu ii mai f*ta grija.Impuscat-va.