15-08-2011, 06:33 PM
Vero, zi-mi Andreea, data viitoare, sau yaoi maniac, e cam aceaşi chestie. And... nu chiar plăcut, dar e realitatea, doar vise.
Intrand in clubul azilului de nebuni, doctorul ramase descumpanit : toti nebunii stateau langa pereti, se deschidea usa, intra un nebun, in pielea goala, se rotea ca la parada modei si anunta:
-Eu sunt bomba atomica!
-Uraaaa! Ovationau nebunii.
Iesea si intra altul, tot in pielea goala:
-Eu sunt bomba cu neutroni!
-Uraaa!
A urmat bomba cu hidrogen, bomba cu fragmentare...
La urma, intra unul sfrijit si zise cu o voce pierita:
-Eu...sunt bomba...cu efect intarziat...
La care toti nebunii, in loc sa aplaude, au evacuat sala clubului in mare graba, pe usi, pe ferestre, pe unde au putut.
-De ce v-ai speriat in halul asta de pirpiriul care facea pe bomba cu efect intarziat? intreaba doctorul, intrigat, pe un nebun.
-Pai, domn doctor, dumneavoastra n-ati vazut ce fitil scurt avea?
Ce vrea următorul user, nu contează. ^^
Intrand in clubul azilului de nebuni, doctorul ramase descumpanit : toti nebunii stateau langa pereti, se deschidea usa, intra un nebun, in pielea goala, se rotea ca la parada modei si anunta:
-Eu sunt bomba atomica!
-Uraaaa! Ovationau nebunii.
Iesea si intra altul, tot in pielea goala:
-Eu sunt bomba cu neutroni!
-Uraaa!
A urmat bomba cu hidrogen, bomba cu fragmentare...
La urma, intra unul sfrijit si zise cu o voce pierita:
-Eu...sunt bomba...cu efect intarziat...
La care toti nebunii, in loc sa aplaude, au evacuat sala clubului in mare graba, pe usi, pe ferestre, pe unde au putut.
-De ce v-ai speriat in halul asta de pirpiriul care facea pe bomba cu efect intarziat? intreaba doctorul, intrigat, pe un nebun.
-Pai, domn doctor, dumneavoastra n-ati vazut ce fitil scurt avea?
Ce vrea următorul user, nu contează. ^^
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2