Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

1 Decembrie-Mandri ca sunteti romani?

One sentence: 'Let me outta here!!'

ok...i was joking..partially.[ o sa rasp si eu cam la c am citit ca..God mult ati mai scris..am sarit si eu cate 4-5-10 randuri din c ati scris ]..nu suntem prosti..asta e clar...manelisti.....stati sa vedeti ce-i in turcia,iran,irak etc..nu va mai plangeti..they're everywhere..nu doar la noi..
potential...avem....resurse...avem si d-alea....oameni care desi fura sa mai faca si ptr popor....d-aia n-avem...Unii o dau pe seama faptului ca juma de secol am fost sub influenta comunista si ne-au tras inapoi...ei bn...uitati-va in jurul nostru..veti vedea ca si alte tari iesite din comunism ca si noi s-au dezvoltat..asa k..nici asta nu e...intr-un cuvant...LENEA...si NEPASAREA..
Si..DA..sunt mandra ca sunt romanca..nu e nimik gresit in asta....am o tara frumoasa...nu sunt proasta...avem potential....dar NU...nu vreau sa mai traiesc aici ..ptr ca nepasarea si lenea...comoditatea si one-man-only-fight...mentalitatea fiecare ptr el ...let's get mai multi bani , ne-a adus aici

JUU-DAIME....OUT!
[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Imagine: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess

Răspunsuri în acest subiect
RE: 1 Decembrie-Mandri ca sunteti romani? - de yulobo - 01-12-2008, 10:33 AM
RE: 1 Decembrie-Mandri ca sunteti romani? - de yulobo - 01-12-2008, 09:29 PM
RE: 1 Decembrie-Mandri ca sunteti romani? - de yulobo - 01-12-2008, 10:02 PM
RE: 1 Decembrie-Mandri ca sunteti romani? - de Small_pink_dragon - 17-06-2009, 03:09 PM
RE: 1 Decembrie-Mandri ca sunteti romani? - de Shojo Queen - 17-06-2009, 03:57 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sunteti paranoici? Lye 27 14.132 16-03-2010, 12:36 AM
Ultimul răspuns: myuu

Utilizatori care citesc acest subiect:
13 Vizitator(i)