01-12-2008, 09:56 PM
Citat:De ce? Pentru ca vin romanii inapoi in tara lor... si vin bogati -_- Ia sa vezi cum o sa creasca...
Chiar? Eehm, ia sa-ti amintesc de ce vin mai exact in tara: pentru ca nu mai au locuri de munca dincolo! Sau crezi ca ar renunta de buna voie la un salariu de 1000 de euro sa vina inapoi in Romanica, doar de dragul peisajului?! Oamenii se intorc la fel cum au plecat, saraci! Sau crezi ca acolo castiga 1000 de euro pe luna si cheltuie doar 100?! Fetito, daca nu stii cum e, mai bine taci. Si sincer m-am saturat de comentariile unei pustoaice de 12-13 ani care se poarta ca si cum ar avea 5. Si daca n-ai 12 ani, greseala mea, dar mentalitatea tot aia iti ramane ._.
Citat:Watch your words, girl. Am o mandrie, si da, aia de a fi roman
Si eu ar trebui sa-ti dau acelasi sfat: ia vezi cum vorbesti! Ceea ce ai facut tu e atac la persoana, in cazul in care nu ti-ai dat seama. Stiu, ai ceva cu mine, si eu am ceva cu tine. Dar spre deosebire de tine eu una nu m-am luat de tine, te-am lasat in pace. Asa ca o sa te rog sa faci la fel, caci de fiecare data cand te-ai luat de mine ti-am intors-o frumos si fara cuvinte urate. Si ma bucur ca ai o mandrie! Bravo tie! Si eu am o mandrie, dar tind sa vad mereu jumatatea goala a paharului, caci am vazut ca in multe alte tari aceasta jumatate e plina, pe cand la noi bate vantu' prin ea.
Si daca am spus doar partile rele, asta nu inseamna ca nu imi iubesc tara. O iubesc, caci am calatorit prin ea in lung si-n lat, si am ajuns sa o cunosc destul de bine. Dar am vazut si alte tari care n-au nici macar 0,1% din peisajele Romaniei, si totusi sunt printre primele tari din Europa, si deaia zic ca suntem prosti ca nu stim sa apreciem ce avem. SI multumesc pentru complimentul pe care mi l-ai facut, apreciez foarte mult aceste comentarii de 2 bani. Chiar nu poti ceva mai bun? ._.
Citat:but please f**k offSame goes for you, my dear.