Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja

Rock Violin: Multumesc foarte mult pentru comentariu >:D< Apeciez ca ai citit tot si ca ti-ai spus parerea sincera. cateva lamuriri :D Flaw m-a sfatuit sa folosesc butonul "Enter" i ca sa fiu sincera imi place mai mult cum arata fic-ul asa :X Da, vor fi cupluri in fic, dar inca nu m-am decis. As vrea sa fie ceva spectaculos, ceva ce sa socheze :)) De un lucru sunt foarte sigura: SasuSaku [desi veti vedea in capitolele urmatoare ca se plac mult reciproc] nu va exista ca si cuplu in acest fic. Si ma gandesc cu cine sa o las pe Ari:D Nu pot alege intre Deidara si Sasori :-? In plus, de la capitolul 6 sitoatia se complica, iar trecuturile cam tuturor se intersecteaza si vor depinde unul de altul.
inca ceva, voi incerca sa postez mai des :D am capitole 12 capitole facute in calculator!

Cap. 05 ~ Sunt EROU… fara rasplata!~

Deidara P.O.V.

Statea jos si se uita la stele. Cine stie la ce se gandea?! In mod normal ar fi rupt-o in bucatele mici pe cealalta femeie. Dar acum parca astepta moartea. Avea o privire melancolica, aproape fericita. Ce este cu ea?! Chiar nu isi da seama ca sunt aici? Ar fi trebuit sa ma simta de la 2 km cel putin. Era usor sa iti dai seama ca nu e in cele mai bune toane, pentru ca dacaq era mai mai fericita si obtimista, ar fi sters praful cu capul femeii aleia nebune. Asta nu era Arishima pe care o cunosteam, cea care era gata sa ma bata mar daca insistam pe un subiect anume. Desi noi, Akatsuki, am cam batut-o la cap sa ni se alature, ea a refuzat de fiecare data. Era incapatanata si curajoasa. Daca ar fi venit toti membri organizatiei sa ma implore sa ma alatur lor, as fi mers, nu de buna voie cat de frica. Dar ea in moemntul in care ne-a simtit chackra si nu a recunoscut-o ne-a imobilizat doar ridicand o mana si privindu-ne urat. Toti, in afara de Pain si Itachi am fost uimiti si speriati. Iar apoi, cand prostul de Tobi a lovit-o, aproape i-a smuls capul de pe umeri. Pe mine m-a ridicat cu picoarele in sus si mi-a cazut pelerina pe cap, de nu am mai vazut nimic. Sasori a ras de mine pana ce a venit randul lui si l-a dezmembrat usor. Fiind doar o papusa, nu la durut, dar cand la amenintat ca ii distruge cutiuta de chackra s-a speriat destul incat sa taca. Totusi, Tobi a fost cel mai rau. I-a rup mainile si i-a lasan rani adanci pe corp. Bine, de fapt si le-a facut singur cand o levea.

M-am trezit la timp ca sa o vad pe femeia aia bruneta atacand, iar pe Arishima stand pe loc, uitandu-se zambind la ea. Desi stiam ca nu o va putea rani cu acel jalnic Rassengan, m-am pus in fata ei, i-am prins mana si am impins-o punandu-I o bomba in kimono. Am luat-o pe albastrea si am plecat de acolo, iar in urmatoarele secunde tipa a explodat. Stiam ca daca nu o duc mai repede de acolo va inebunii de la mirosul sangelui. Am marit viteza, stiam ca ma simte dar inca nu scotea nici un sunet ca ar fi pe Pamant si nu pe Marte. Cand am considerat ca eram destul de departe, am zgaltait-o usor incercand sa o trezesc, dar de geaba. Alergam mai departe spre sediul Akatsuki, sperand ca macar unul sa stie ce e cu ea. Nu era departe de locul cu trandafiri. Mai aveam de mersa cam un chilometru si ajungeai exact in fata cabanei. Si acolo ma aflam eu acum. Am deschis usa iar inauntru era ceva ambiental, o combinatie de culori pastelate, cu mobila si tablouri asortate. Konan atipise facand origami, Pain se certa in soapta cu Itachi ca sa nu o trezasca pe Konan, Tobi sforaia intr-un colt, iar Sasorio ma privea intrebator, dar cand am vazut fata din bratele mele a sarit in picioare daramand farfuria cu mancare pe care o tinea in brate, atrangand total atentia. Se pare ca Zetsu urmarea o lupta alui Hinad, Kakuzu si un tip caruia nu m-am chinuit sa ii tin minte numele. Konan a fost intr-o secunda langa mine si a luat-o pe fata amortita punand-o pe canapea.

-Prostule, ce i-ai facut?! – a intrebat femeia, gata sa ma loveasca, dar Arishima s-a bagat in fata mea si i-a prins mana.

-Lasa-l, nu are nici o vina… – a soptit ea cu ochii in jos si am auzit cum o picatura de apa a cazut pe podea. Am inghetat instantaneu. Niciodata, dar niciodata nu am vazut-o plangand. Arata atat de vulnerabil asa. Dar cine ar fi ghicit ca inauntrul acestui inger se afla si un demon?

-Te-a ranit? – am intrebat-o amintindu-mi de femeia care vroia sa o atace.

-Cine? Shizune? Glumesti? Nu mi-ar fi facut nimic si sti asta foarte bine! – a contracarat ea, enervata fiind, ca am facut-o slaba.

-Si ce ai fi vrut sa fac? Sa stau acolo sa vad cum astepti sa te atace si sa nu ripostezi? Daca isi dadea seama de katon? Daca de facea cenusa? – am cerut explicatii mai nervos ca ea. Dar raspunsul venit m-a facut sa amutesc.

-As fi fost mai fericita ca niciodata daca ma omora!
Am tacut si eu si ceilalti privind-o cu uimire. S-a dus si s-a asezat inapoi pe canapea. Si-a strans genunchii la piep si a inceput sa planga in surdina. Nici unul nu indraznea sa mai spuna ceva. S-o fi intamplat ceva cu cineva la care tinea. Lee, Gai sau Allen. M-am asezat in partea ei stanga si Sasori in partea dreapta.

-Deci, ne dai si noua explicatii sau ai de gand sa ne lasi in suspans pana ce termini tu de dat apa la soareci? – a spus roscatul privind-o cu amuzament. Albastrita doar l-a chemat pe Kisame in fata ei si i-a pus mana pe frunte. Ochii lor au devenit inexpresivi pentru cateva secunde, apoi au revenit la normal. Ari’ si-a reluat pozitia iar fata de peste o privea cu ochii mariti.

-Albastreao, tipa nu merita indurare. Si nu pot sa cred ca ai cunoscut doi Biiju. Sa inteleg ca nu avem voie sa ne atingem de Shukaku si Kyubi? – a spus pestele ranjind. Ea doar a probat din cap si s-a uitat urat la el. Se pare ca mai avea ceva de spus. –Ah da, Allendro a murit… – a zis si m-am intors automat spre fata. Allen era universul ei. Singurul care a acceptat-o de la bun inceput. Cel ce a invatat-o tot ce stie astazi s-a dus. Dar ochii ei sau deschs dintr-o data. S-a ridicat si a mers spre fereastra. A inchis ochii si a ascult tat cateva minute bune. Apoi i-a deschis dintr-o data rapit si s-a indreptat spre usa.

-Trebuie sa plec… sau nu… – a spus si a facut un semn cu mana langa ea aparand o clona. A trimis-o afara si a ascultat cu atentie, apoi m-a privit nervoasa.

-Chiar trebuia sa dezasamblezi corpul ala? Eu ce le spun acum? <<A, pai stiti a venit un vechi prieten din cea mai de temut organizatie cunoscuta de om si a omorat-o pe Shizune crezand ca ea va reusi sa ma extermine!>> Ti se pare ok? – m-a certat ea cu privirea nervoasa.

-Spui ca ai folosit un kunai exploziv? – am ridicat din umeri inocent spre ea.
-Ai vazut vreodata cat de slabe sunt chestiile alea? Fata de bombele tale aia e guma de mestecat! –a spus si mai nervoasa.

-Mai multe kunaie? – am propus iar dar am fost oprit de Pain.

-Ai telechinezie. Nu poti sa zici ca pur si simplu s-a dezmembrat cand ai strans-o ca pe Tobi?

-Ba da, ar merge! – s-a lasat ea pagubasa. S-a mai concentrat cateva minute, apoi a rasuflat usurata si a lasat umerii in jos. S-a dus mai aproape de fereastra si s-a proptit de perete. Se dadea usor cu capul de zid. Nu imi placea tacerea aceasta, asa ca am oftat zgomotos si am inceput sa vorbesc.

-Deci, de ce ai trimis clona aia afara?

-Echipa mea ma cauta! – a raspuns ea simplu. Am ranjit. Eram pe drumul cel bun.

-Cu cine esti in echipa? – am continuat eu cu o alta intrebare.
-Daca va spun va suparati si nu am chef sa fac asa ceva. - a spus bosumflata, iar eu am batut-o la cap in continuare, rugand-o sa imi spuna.

-Te rog, haide, nu am mai auzit de tine nimic de 2 ani, macar spune-mi cu cine esti in echipa! – am spus si ea a oftat obosita, dar apoi a inceput sa enumere.

-Lee, Sakura Haruno, Naruto Uzumaki, adica Kyuubi, Kakashi Hatake si … Sasuke Uchiha! – la ultimul nume Itachi a tresarit surprins, facand ochii mari. Ea doar s-a mai dat o data cu capul de zid. –V-am spus ca va suparati, sau cel putin, tu Itachi.

-Nu am nimic, doar ca sunt uimit. Cum mai e? – a zis brunetul revenindu-si la calmul lui inepuizabil.

-E bine, putin sacait de Karin, dar e bine. Oh, da! E foarte interesat de puterile si talentele mele, incat cateodata ma sufoca cu intrebari. – a spus si ea, dandu-si ochii peste cap.

-E cineva la Academie care te enerveaza? – am intrebat iar uitandu-ma spre fata.

-Karin. Este un fel de ajutor a lui Shizune, incerca sa ma bage in ceata cu Genjutsu. Si miroase al naibi de bine incat Zoe cateodata e imposibil de controlat. Ca sa nu mai spunem ca proasta, cand m-am prezentat in fata grupului de genini a aruncat un kunai in mine si aproape as fi sfasiat-o daca nu era Lee acolo. – a povestit ea cu zambet mandru pe fata. M-a bufnit rasul. Probabil ca daca “sprancene stufoase” nu era acolo isi calca pe orgoliu si ar fi gustat lichidul ala vital. Dar albastreaua m-a privit urat si m-am oprit ridicand din sprancene la ea.

-Eu cum miros pentru tine? – am spus smecher, sa vad ca paree are ea.

-Majoritatea mirositi bine, poate prea bine, mai putin Zetsu, Tobi, Hidan si Kakuzu. Zetsu are prea multe clorofila in corp si miroase ciudat, Tobi are un miros pe care sigur l-am mai simtit inainte si nu imi place, da un aer dinamic, ma duce cu gandul la foc, ca o combinatie intre Itachi si Sasuke, Hidan are sangele ciudat, nu imi pot da seama ce grupa este, ia Kakuzu habar nu am de ce nu imi place. Poate pentru ca corpul meu nu agreaza mirosul lui. – mi-a raspuns ea ridicand din umeri nepasatoare. Am ranjit o data cu ea. De obicei, mirosurile ei nu sunt numai bazate pe sange. Dupa miros isi poate da seama si ce fel de personalitate are fiecare. E destul de tare cateodata. Din vorbele ei am inteles ca ne place pe toti inafara de Tobi, Hida si Kakuzu. Pe Zetsu nu il pun la socoteala pentru ca clorofila din el o impiedica sa fie clara in legatura cu sangele lui. Pain spunea ca Ari’ e foarte puternica, la fel ca familia ei. Dar daca intr-adevar e de neoprit, cum a putut o singura persoana sa ii omoare pe toti? Smecheria cu focul nu merge intr-o secunda, e ca si cum ai pune un lemn mare si gros pe foc. Trenuie sa astepti putin ca sa moara. Asta ar insemna ca nu numai focul ii poate dobora. Dar care sunt acestea? Daca stam sa o luam logic, fulgerul, cad loveste pamantul, lasa foc in urma lui. Deci asta spune ca si fulgerul ar putea-o dobora? Si daca fulgerul o doboara, inseamna ca Chidori ar ranio serios. Iar daca Chidori o raneste, Rassengan, fiind mai puternic, ii poate scurta viata. Deci daca nu interveneam intre ea si shizune, nu mai prindea rasaritul. Bombele mele au un efect de foc la cutie. Daca explodeaza, ceea ce e pe langa ele ia foc. Hmm… Poate ca Albatreaoa nu e asa de puternica precum ne-a facut sa gredem. Are mare noroc cu telechinezia. Poate sa tina pe loc o armata intreaga, pe timp nelimitat. Dar telechinezia functioneaza numai pe corpuri solide, nu si pe fenomene precum vantul, apa. Mi-am ridicat privirea la ea, ranjind smecher. Ea doar si-a intins sprancenele intrebator, zambind.

-Esti constienta ca nu numai focul te poate distruge?– am intrebat-o, iar ea si-a marit ochii surprinsa. Anegat din cap, iar eu am continuat. –Imagineaza-ti ca e furtuna, iar u fulger loveste un copac. Ce se intampla cu el?

-Arde! – a soptit inca uimita, dandu-si seama de adevarul din vorbele mele.

-Iar daca fulgerul te raneste si Chidori face acelasi lucru. Iar daca Chidoriiti provoaca cel putin zgarieturi, Rassengant te…

-Ma omoara! – mi-a taiat-o ea brusc, incepand sa tremure usor. –Cred ca trebuie sa iti multumesc atunci! – isi revenii ea brusc si se apropie de mine. Ma saruta usor pe obras, apoi se intoarce spre Pain. –Trebuie sa plec, dar daca avesti nevoie de mine, Konan stie unde ma gaseste. Apropo, nu vreau sa va apropiati de Konoha! – a spus ea iar noi toti, am arpobat din cap.

-Si eu primesc numai un pupic pentru ca te-am salvat? – am intrebat, glumind putin, dar reactia ei m-a uimit.

-Eroule, ce te-ar multumii pentru fapta ta curajoasa? – a spus ea, imitand o voce de om ingamfat, plin cu bani.

-Poate un sarut deabinelea?! – mi-am incercat eu norocul. Trebuia sa recunosc, pentru 7 ani ai sai, arata beton. Cu forme bogate si par lung si albastru, cu ochii verzi, scanteietori. Visul oricarui barbat burlac, asa ca mine. De cand ea a aparut in peisaj, Sasorii devine din ce in ce mai greu de cap. Cred ca si pe el il ameteste. Mi-am scuturat capul ca sa fiu atent la ce face ea. Se apropie cu capul spre mine iar cand mai are putin sa ma sarute pune mana peste gura mea si lasa un pupic acolo. Roscatul rasufla usurat, iar Konan bate palma cu pustoaica ce a reusit pentru a nu stiu cata oara sa ma duca de nas.

-Se spune ca fetele blonde sunt proaste, dar nu ma asteptam si la unii barbati. – a ras Konan. Eu m-am imbufnat si mi-am pus mainile in san, iar Arishima a chicotit, facand cu mana, mai apoi disparand intr-un nor de fum.

-Fata asta ma omoara! – a soptit incet Sasori, apoi s-a ridicat si a iesit afara. Am presupus ca s-a dus pe acoperis, acolo unde isi petrece majoritatea noptilor.
P.S.: Ăăă... nimic 4
[Imagine: 40241432_UBASAWIFV.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja - de DeMentă - 12-09-2010, 07:57 PM
RE: 1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja - de Flaw - 13-09-2010, 02:56 PM
RE: 1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja - de DeMentă - 17-09-2010, 09:04 PM
RE: 1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja - de DeMentă - 23-09-2010, 12:11 PM
RE: 1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja - de DeMentă - 05-10-2010, 10:00 AM
RE: 1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja - de Ada - 07-10-2010, 09:39 PM
RE: 1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja - de DeMentă - 19-10-2010, 08:23 AM
RE: 1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja - de DeMentă - 25-10-2010, 08:49 AM
RE: 1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja - de Ada - 05-11-2010, 07:38 PM
RE: 1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja - de DeMentă - 06-11-2010, 12:54 AM
RE: 1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja - de DeMentă - 27-11-2010, 11:55 PM
RE: 1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja - de DeMentă - 29-11-2010, 09:31 AM
RE: 1/3 Vampir, 1/3 Om, 1/3 Ninja - de DeMentă - 25-12-2010, 08:34 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] dragostea dintre un om si un vampir rebeca 8 5.349 19-08-2012, 04:19 PM
Ultimul răspuns: rebeca
  Viata unei fete ninja ~~~KiOko kimy~~~ 15 9.890 23-10-2011, 07:45 PM
Ultimul răspuns: FuckEverything
  Viata unui ninja demonul tigru apare may-yamasi 6 4.171 02-09-2011, 09:28 PM
Ultimul răspuns: may-yamasi
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 4.406 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Ninja LoVe Elyy 17 10.377 05-06-2011, 06:55 AM
Ultimul răspuns: Capsunica
  Ninja LoVe mya2o1o 10 6.934 26-05-2011, 11:29 PM
Ultimul răspuns: Capsunica
  Groaza unei iubiri cu un vampir Gothic Lolly Girl 6 4.981 13-02-2011, 12:37 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Iubirea dintre un vampir si un muritor.... i_love_anime 5 4.075 02-02-2011, 08:09 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  Viata de vampir intr-o lume plina de mister , suferinta si idioti Michiyo道代 17 9.529 30-11-2010, 12:35 AM
Ultimul răspuns: Meredih
  In cautarea unui vampir Summer 15 8.714 07-07-2009, 10:15 AM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)