23-07-2012, 01:14 PM
Eh, am terminat si eu insfarsit de vizionat anime-ul, 07-Ghost. Mie una mi s-a parut destul de interesant mai ales ca are demoni si mai sunt si cele sapte fantome acolo. Cel mai mult mi-a placut de Frau. Adica, el e cel mai amuzant si detine reviste cu femei si mai si fumeaza. Am ras o gramada intr-un episod in care maicutele il credeau pe Frau una din cele sapte fantome si Castor-san l-a imbrancit de si-a scapat revistele pe jos si dupa i-a dat una in cap incepand sa-l certe si si-a mai si aprins tigara apoi au tulit-o. Mmm, de asemenea mi-a mai placut cum a incercat Frau sa-i corupa pe copii cu revistele (Mikage si Teito). Am crezut ca mor de ras cand am vazut ce fata a facut saracul Teito. Mi-a placut si de Teito, dar si de ochiul pe care il poseda. Felul in care aparea si intreba "esti prieten sau dusman", era haios. Totusi, a avut o atitudine demna de un print, mai ales la sfarsit. Ce nu mi-a placut, a fost ca nenorocitul de Ayanami l-a ucis pe Mikage. Mie chiar imi placea de Mikage. Am fost surprinsa placut cand am vazut ce prietenie frumoasa au cei doi, si atunci, chiar am vrut sa intru prin monitor sa-l omor eu pe Ayanami! Aproape ca mi-au dat lacrimile cand Mikage a murit... sarmanul. Pai sa nu o mai lungesc atat mi-a placut mult acest Anime, si il recomand din toata inima. Ce m-a lasat in ceata, a fost sfarsitul. Adica, doar au disparut pur si simplu(Frau si Teito), si parca cere un al doilea sezon. Chiar as vrea sa fie . Pai, cam atat cu parerea mea. Ja ne~
Boys love.