Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

07 - Ghost

Dupa aproximativ trei zile de cand am inceput anime-ul( minus ieri cand nu am vazut nici un episod) am reusit sa-l termin azi, cand am urmarit - omg- 15 episoade unul dupa altul. Nu stiu de ce mi-a placut asa mult, dar cert este ca mi-a facut placere sa vad fiecare episod si nu am avut parte de plictiseala sau asa ceva.

Grafica a fost buna, la fel si op/end, iar personajele dragute. In primul rand mi-a sarit in ochi Frau, care este unul dintre tipii 'bine' de pe acolo. O fi el un bishop, dar nu se da in laturi sa-si arunce ochii peste ceva hentai( a incercat sa-i corupa si pe " copii" 21 - Teito and Mikage ).

Un alt personaj care mi-a placut, desi a fos the enemy, este Ayanami. Nu voi nega ca mi-a venit de cateva ori sa-l strang de gat prin monitor, dar tot are ceva care-mi place.

Mai este si Teito care a fost putin nesigur la inceput, dar m-a incantat felul in care a evoluat relatia lui cu Frau( plus prietenia dintre el si Mikage s-a dovedit extrem de puternica).

Sfarsitul a fost frumos doar pentru scenele cu Frau si Teito, in rest m-a lasat confuza si pot sa jur ca cere un al doilea sezon.
A fost un anime frumos, desi sfarsitul a fost... In plop.
She is a living existence of selfishness.

Răspunsuri în acest subiect
07 - Ghost - de hikari marina - 23-04-2009, 12:48 PM
RE: 07 - Ghost - de Rouge - 15-08-2010, 11:38 PM
RE: 07 - Ghost - de DeDal N. - 12-03-2011, 10:03 PM
RE: 07 - Ghost - de Mao. - 12-02-2012, 03:02 PM
RE: 07 - Ghost - de Lexxu - 23-07-2012, 01:14 PM
RE: 07 - Ghost - de Rain - 24-07-2012, 01:54 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)