(08-04-2012, 08:27 PM)Ryuu A scris: Ai mai fost pe zup? Pai si ce te-a determinat sa renunti la a mai exista pe aici si ce tea facut sa revii?
Daca iti plac ficurile, cred ca iti place sa citesti si carti. Cam ce stil ai alege? Poate ai si un autor preferat... cine te-a surprins placut?
Observ ca ai postat un fic [ Imperium ] si cred ca voi trece pe acolo.
Oricum, bine ai revenit pe forum!
Am renuntat la zup pentru ca am pierdut parola de la contul vechi si in acel moment zup-ul avea niste probleme si nu am mai primit niciodata linkul de la 'parola uitata'.
Sincera sa fiu citesc multe ficuri, carti mai rar. Dar imi plac cele SF. "Calatorie spre centrul Pamantului" de Jules Verne si "Eu, Robotul" de Isaac Asimov sunt titlurile pe care mi le amintesc acum. Am pasiunea asta pt SF din a 6a cand am avut o lectie despre "Planeta celor doi sori" de Horia Arama.
Creerul meu este intr-o continua inspirare din filme, in cele mai multe cazuri. Am vazut peste 1000 de filme si de o buna perioada nu mai am la ce sa ma uit
(09-04-2012, 09:57 AM)yaoi maniac A scris: /
Ce carte te-a dezamagit?
Mangaka preferat? Kim Jea-eun
Ai auzit de manga "Bodyguard" (yaoi)? Ai citit-o? Te-a ingrozit stilul ei? Nu am auzit. Dar o sa am treaba in seara asta
Romane politiste? Filme politiste.
Culoarea preferata? Verde crud
Cel mai mare vis al tau? Sa ajung in Japonia
Limba straina preferata? Suedeza (suna extraordinar)
Ai vreun plan de viitor? Ex: sa te duci sa studiezi in Anglia, Japonia sau altceva - O sa studiez la Universitatea Bucuresti Japoneza si Engleza (sau rusa)
(?)
Numele meu este Andreea, incantata. O revenire placuta si... aaaa... sper ca scrii si one-shot-uri.
O sa ma gandesc si la asta.
Yaoi? Yuri? Shounen-ai? Shounen-ai + Tragedy [nu-mi plac finalurile fericite]
NANA? NO6? Haha de NO6 nu am auzit. Tu imi dai de treaba in noaptea asta vad =]]
Hollywood Undead? Neah, sunt mai linistita. Florence and the Machines, Marina and the Diamonds, Lana del Rey, Placebo, 3ostm, prodigy... ok nu sunt linistita deloc. Invaders must die!
Scuza-mi intrebarile. No problem.