09-04-2011, 04:59 PM
Mersi! Atât pentru urare, cât şi pentru primire. ;]]
1. Compozitorul preferat? Păi cred că e Mozart. Nu prea ascult muzică de genul, dar dintre puţinii compozitori pe care-i ştiu el e preferatul meu!<3
2. Păi am o listă mai lungă, dar printre primele sunt: Romeo şi Julieta, 8 Miles, Titanic...ah, şi să nu uit: Scary Movie! :]] Actorul preferat e Leonardo DiCaprio. :]
3. Îmi plac romanele şi cărţile ce ţin de îngeri, fantome, omenire...etc. ;D
4. Îmi place foarte mult Dan Brown. Felul în care scrie mi se pare foarte captivant şi interesant.
5. Păi...mereu mi-a plăcut Naruto.:]] Pe lângă Naruto, îmi mai place: Gravitation, Inuyasha şi altele yaoi.
Defapt, vizitez de ceva vreme site-ul, dar de-abea acum mi-am făcut curaj pentru a mă înregistra.
Şi mă bucur că am făcut-o în sfârşit! :]]
Edit:
Adina, îmi pare bine!>;d<
1. Sunt din BotoÅŸani.
2. Da, momentan e 4minute. :d
3. Cu siguranţă! Iubesc tot ce ţine de artă. :]] Consider că omul fără artă ar fi un nimic.
4. Ah...nu prea. XD Dar am de gând să încep. :]]
5. Staaaai, pune pe pauză. Ai caramele?
1. Compozitorul preferat? Păi cred că e Mozart. Nu prea ascult muzică de genul, dar dintre puţinii compozitori pe care-i ştiu el e preferatul meu!<3
2. Păi am o listă mai lungă, dar printre primele sunt: Romeo şi Julieta, 8 Miles, Titanic...ah, şi să nu uit: Scary Movie! :]] Actorul preferat e Leonardo DiCaprio. :]
3. Îmi plac romanele şi cărţile ce ţin de îngeri, fantome, omenire...etc. ;D
4. Îmi place foarte mult Dan Brown. Felul în care scrie mi se pare foarte captivant şi interesant.
5. Păi...mereu mi-a plăcut Naruto.:]] Pe lângă Naruto, îmi mai place: Gravitation, Inuyasha şi altele yaoi.
Defapt, vizitez de ceva vreme site-ul, dar de-abea acum mi-am făcut curaj pentru a mă înregistra.
Şi mă bucur că am făcut-o în sfârşit! :]]
Edit:
Adina, îmi pare bine!>;d<
1. Sunt din BotoÅŸani.
2. Da, momentan e 4minute. :d
3. Cu siguranţă! Iubesc tot ce ţine de artă. :]] Consider că omul fără artă ar fi un nimic.
4. Ah...nu prea. XD Dar am de gând să încep. :]]
5. Staaaai, pune pe pauză. Ai caramele?
Tnx, Tox!<3
Lăv mai femili :]]:
Fiică: Beki
Soţia: ♪ Ąѕђą ♪
Mama Soacră: Tweety
Cumnăţica: Ame
My fic: Hypnose; My drawings; My photos