13-02-2010, 04:16 PM
Bună Rx, bine ai venit pe anime zup. Sper să te simţi bine aici şi să îţi faci cât mai mulţi prieteni Eu's Teh şi îmi pare bine de cunoştinţă. E uşor să îţi faci prieteni dacă eşti sociabilă and stuff, but id you say that it isnt that easy, I hope you will manage it somehow . : )
Lumea de aici e într-adevăr prietenoasă .
Dacă nu mai locuieşti în România, may I ask unde locuieşti acum? Curiozitatea nu altceva.
Şi eu am văzut DN, FMA , FMP/ F, Hell girl, Elfen Lied [ ce-i drept nu în întregime ], Toradora, Nana [ acestea două sunt printre favoritele mele ] şi Gravitation [ kinda cute ] . Ah şi am încercat să văd Blue Gender dar mie nu mi-a plăcut =). Enfin sunt animeuri faine deşi presupun că ai văzut mult mai multe.
Question
¤ Film favorit?
Thats all . See ya around : )
Lumea de aici e într-adevăr prietenoasă .
Dacă nu mai locuieşti în România, may I ask unde locuieşti acum? Curiozitatea nu altceva.
Şi eu am văzut DN, FMA , FMP/ F, Hell girl, Elfen Lied [ ce-i drept nu în întregime ], Toradora, Nana [ acestea două sunt printre favoritele mele ] şi Gravitation [ kinda cute ] . Ah şi am încercat să văd Blue Gender dar mie nu mi-a plăcut =). Enfin sunt animeuri faine deşi presupun că ai văzut mult mai multe.
Question
¤ Film favorit?
Thats all . See ya around : )