24-03-2011, 09:29 PM
Hehe .
Alt bunăvoitor ce mă welcomizează .
Mă simt iubită .
Răspunsurile la întrebările tale , .ℓυ¢кy.sтαÑ. sunt ...
Dar mai întâi de toate , trebuie să-ţi spun cât de mult îţi ador avatarul <33 . Îl adooor !! Gata - .- .
1 . Categoric română . La matematică e ceva total disfuncţional . Nu-mi place , dacă nu-mi place , pur şi simplu nu o pot învăţa x'D .
2 . Engleza şi Latina . Mi se par cele mai uşoare . În clasele I- IV uram engleza , nu ştiam o boabă ... dar odată ce am intrat întra V-a , am adorat-o .
3 . Păi nu prea am preferinţe ... citesc orice-mi cade la îndemână , ca să spun aşa . Dar prefer genul romance , school story =D .
Mulţumesc pentru întrebări , vă mai aşteptăm pe la noi x'D .
Alt bunăvoitor ce mă welcomizează .
Mă simt iubită .
Răspunsurile la întrebările tale , .ℓυ¢кy.sтαÑ. sunt ...
Dar mai întâi de toate , trebuie să-ţi spun cât de mult îţi ador avatarul <33 . Îl adooor !! Gata - .- .
1 . Categoric română . La matematică e ceva total disfuncţional . Nu-mi place , dacă nu-mi place , pur şi simplu nu o pot învăţa x'D .
2 . Engleza şi Latina . Mi se par cele mai uşoare . În clasele I- IV uram engleza , nu ştiam o boabă ... dar odată ce am intrat întra V-a , am adorat-o .
3 . Păi nu prea am preferinţe ... citesc orice-mi cade la îndemână , ca să spun aşa . Dar prefer genul romance , school story =D .
Mulţumesc pentru întrebări , vă mai aşteptăm pe la noi x'D .
[center]
Nothing can steal my soul away
No one can take my breath away
I'm coming down to you ゚‘~
[/center]
Nothing can steal my soul away
No one can take my breath away
I'm coming down to you ゚‘~
[/center]