Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

• Ðaηgerσus Ł๏√ξ •

imi cer scuze ca am mancat litere dar imi era foame si inca imi este :D

O inima zdrobita in caderea petalelor e trandafir

Chapter 5

Cei doi pleaca din incapere iar eu ma apuc sa fac un ceai . Raresc firele de musetel si le pun intr-o olicica . Pun apa peste ele si apoi pun vasul pe aragaz . Las sa fiarba si fac restul lucrurilor , spal castronul din care mancase Itachi , pun musetelul intr-un dulapior , legumele si fructele in frigider apoi caut o cana pentru ceai . Dupa ce o gasesc o clatesc si o pun pe masa apoi pun ceaiul in ea . Spal si olicica si de pe scari coboara brunetul . Ii zic sa vina la masa ca sa-si bea ceaiul si dupa se poate culca , da afirmativ din cap si eu plec sus sa-i pregatesc patul . Ii schimb cearceaful si fata de perna deoarece erau ude si-i pun o plapuma mai subtire . Dupa ce termin si aici dau buzna in camera lui Pain de era sa treaca prin tavan .
-Usurel , ca nu sunt moartea , am venit sa te intreb care este camera mea . Deci , care este camera mea ? si sa zica ca nu am camera si ca trebuie sa dorm cu cainele sau alt animal de-al lor .
-Da , pai camera ... adica nu ai o camera si va trebuii sa dormi cu cineva in camera . Usor , usor , usor gata nu te alarma stiu ca nu-ti convine dar zi merci ca poti alege daca nu te pun eu cu cineva si nu ai ce comenta .
Inghit in sec si sincer prefer sa dorm si in picioare decat cu un dement de aici . Plec din camera lui si imi aduc aminte ca e si o fata in organizatie si ea e scaparea mea . Ma duc si bat politicos in usa apoi astept sa deschida usa si afisez un zambet larg . Deschide usa si o intreb daca pot dormi cu ea pentru o perioada . Nu zice nimic si zambeste si ea apoi imi spune ca nu am ce cauta in camera ei . Imi inchide usa in nas si plec dezamagita . Cobor scarile si vad ca Itachi isi terminase ceaiul si ii zic sa plece in camera lui , nu mai stau sa vad ce face si ma duc in sufrafgerie unde ma intind pe canapeaua mare si verde apoi adorm . Nu dupa mult timp aud niste zgomote ciudate sau niste gemete si ma ridic cautand sursa de unde vine zgomotul care ma cheama si ma indruma spunasndu-mi sa urc scarile si sa ma opresc la camera acelei fete . Acum aud mai bine si se pare ca erau gemete de placere , oare cu cine o facea ? hmm buna intrebare , chiar ma bate gandul asta as vrea sa vad cine s-ar uita la ea , dar nu am cum , as fi prea nesimtita din prima sau daca nu , pot sa intru si sa zic ca am crezut ca e chinuita dar as parea idioata , mai bine lasa , poate descopar maine sau daca nu caut fiecare membru sa vad daca e in camera lui si cine nu-i , bingo . Ma duc la prima usa , o deschid incet si vad ca acel Hidan dormea , deci nu-i el , merg mai departe la Sasori si deschid usa apoi observ ca el nu era in pat . Deci ce cuplu reusit , nu cred ca au voie a faca prosti in organizatie deci ii am la degetul mic . Zambesc si ma intorc sa plec dar ma lovesc de pieptul cuiva .
-Pot sa stiu ce cautai in camera mea ? o vai ma pris , ce sa ma fac , oare e suparat ?
Incerc sa gasesc o scuza plauzibila in timp ce ma balbai iar Sasori ma da la o parte din usa spunandu-mi ca nu conteaza si ca ar trebuii sa merg in camera mea , da as vrea sa am una dar nu cred ca cineva imi va preda o camera , ce frumos ar fi , dar acum sunt si mai curioasa sa vad cine este nemernicul care probabil profita de fata cu par violet , chiar vreau sa vad cine mi-ar putea fi dusman sau cine mi-ar fura primul sarut asa ca imi continui cautarea . Incerc sa pasesc dar tot roscatul ma intrerupe intrebandu-ma daca nu am plecat deja si ce vreau , un sarut , o intalnire ceva ... . Chiar crede ca il plac , atunci e un dement care nu merita prietenia mea asa ca plec si il las sa gandeasca ce vreau sa fac . Deschid urmatoarea usa si vad camera in care Deidara dormea linistit ca un copilas , o deschid pe-a lui Pain si se pare ca privea un film , era atat de captivat de scenele horror incat nici nu ma observat . Sasori iar ma intrerupe din activitate si ma inreaba ce am de gand sa fac , nu-i raspund si deschid urmatoarea usa . In camera dezvaluita de usa statea la pervazul ferestri Itachi si prefer sa vad ce mai fece decat sa ies afara si sa fiu obligata sa-i raspund roscatului . Ma apropi de brunet si ii pun mana pe umar apoi il intreb ce mai face . Isi intoarce privirea spre mine si ii observ lacrimile din ochii lui negri ca noaptea fara pic de stele . Ma ingrijoreaza starea lui , e mereu absent si tacut , izolat si distant , nu comunica si prefera mereu tacerea in locul unei conversatii . Are ceva probleme sau mici sechele de cand era mai mic sau nu-mi dau seama ce are . Il vad cum incearca sa vorbeasca dar buzele-i intredeschise nu vor sa lase slobode literele care odata iesite din gaura neagra formeaza cuvinte ce leaga o propozitie . Itachi incearca din rasputeri sa spuna ceva dar buzele au preluat controlul si nu-i permit sa vorbeasca asa ca-si inchide gura si clipeste lasand lacrimile sa cada pe chipul lui alb apoi se duce in pat si imi face semn sa plec . Toate aceste lucruri m-au lasat rece , de ce ar plange el marele Uchiha , unde este neinfricatul Itachi si cum au reusit sa-l doboare niste sentimente sau niste amintiri amarate ? La aceste intrebari nu-mi poate raspunde decat el dar nu acum este momentul asa ca ies din camera lui si ma indrept catre camera lui Kisame . Acesta sforaia ca nici nu am mai intrat si am trecut sa vad daca Zetsu este la locul lui si era . Mi-a mai ramas Kakuzu si Madara daca si astia sunt in camerele lor e clar ca avem un intrus , deci eu rezolv misterul si trebuie sa gasesc si pe cineva care sa-l incheie pentru ca eu nu am cum sa bat un intrus sau un ninja mai bun decat mine . Deschid usa lui Kakuzu si prezenta lui imi face cu ochiul asa ca merg la Madara . Acest Madara nu este la locul lui si chiar e ciudat , la el ma asteptam cel mai putin sa faca chestia aia cu acea fata , mos pervers , si e si seful , doamne daca-l refuz o sa ma omoare dar mai bine mor decat sa-l las pe ala sa profite de mine . Ma intorc dezamagita de rezultat si apoi simt prezenta unei persoane in jurul meu si o mana imi acopera gura pentru a nu tipa . Chiar daca nu scoteam un sunet inima mea urla de spaima si frica cine este acest om si ce vrea sa faca cu mine ?
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?

Răspunsuri în acest subiect
RE: O inima zdrobita in caderea petalelor de trandafir - de Zummy - 06-07-2011, 09:52 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
10 Vizitator(i)