Mood: Imi lacrimeaza ochii de la calculator.
Status: Yo, mean -altceva nu mi-a trecut prin minte. *my wrong, okay?*
Locaţie: Acasa.
Mănânc: Am mancat muschiulet de porc, bucati mici, si inainte de asta o punga de cipsuri cu paprica + o inghetata dupa ce am mancat muschiulet.
Beau: Nimic. Am baut al doilea pahar cu vin mai devreme (din trei guri de visinata eram deja mai dragostoasa, si dintr-un pahar de vin pur -sa zicem ca asa am calculat- n-am nimic -obisnuita sau...? chiar era atat de tare visinata sau ce?!).
Sunt îmbrăcată în: Hainele de ieri ca maine fac baie si sa nu mai schimb alta pereche de haine. :-b
Ascult: Ascultasem Skillet - Say goodbye, momentan nimic.
Privesc: Drept in fata. Stiti ce sentiment 'cul' este?
Status messenger (partea mea favorita): Fii fericit! Viata are si parti frumoase, nu intotdeauna alb-negru. :] Raul ti-l faci cu mana ta sau ti se da sansa de a te maturiza. Eu: Esti nesimtit! Tata: Ies, ies acuma. Eu: Am zis ca esti nesimtit! Tata: Tu acum stii? Eu: Da! Tata: *laughs*
Me and my dad, yeah. >.<
Vorbesc pe messenger cu: Nimeni. Blforever a iesit. Deniso, te crap cu yaoi-ul in cap cand intri!
Si eu care vroiam s-o cical cu link-uri si s-o intreb despre un manga citit de la ea, dar al carui nume nu-l mai tin minte (ce sa-i faci). >.< Shit. Bastard! *biting the handkerchief*
Citesc: Hmmm,
Joker Trap, dar "nu pot" sa privesc mai departe (ca intotdeauna). *rolling* Shit, in manga asta m-am derutat putin. >.< Doar putin. *flourish with fingers*
Mă gândesc la: Ma doare putin capul, adica e o senzatie 0,3% de ameteala. *laughs* *this wine... what makes of man*
Dating: Cu cateva ture de careu, sper ca zece astazi, si Kaufland-ul maine, cand fac baie -sa fiu curata, ca nu ma mai duc eu la Kaufland, apoi sa vin acasa si sa alerg (lenea).
Doresc: Nimic...? Adica, sa slabesc, sa fiu aschie, sa nu mai am celulita. :[
Iubesc pe: Ah... n-am un sentiment "mare" de iubire pentru cineva anume, dar toti avem macar 1% din dragoste pentru fiecare om *headache*.
Nervoasă pe: - *oh, rili?! .-.*
Urăsc pe: *given eyes over head* Serios?
ÃŽmi lipseÅŸte: ... *cra* *cra* *cra* Crows. *fly, fly*
Abia aştept să: Puna cabina de dus (?)[posturi unite]
Mood: Imi lacrimeaza ochii de la calculator.
Status: Yo, mean -altceva nu mi-a trecut prin minte. *my wrong, okay?*
Locaţie: Acasa.
Mănânc: Am mancat muschiulet de porc, bucati mici, si inainte de asta o punga de cipsuri cu paprica + o inghetata dupa ce am mancat muschiulet.
Beau: Nimic. Am baut al doilea pahar cu vin mai devreme (din trei guri de visinata eram deja mai dragostoasa, si dintr-un pahar de vin pur -sa zicem ca asa am calculat- n-am nimic -obisnuita sau...? chiar era atat de tare visinata sau ce?!).
Sunt îmbrăcată în: Hainele de ieri ca maine fac baie si sa nu mai schimb alta pereche de haine. :-b
Ascult: Ascultasem Skillet - Say goodbye, momentan nimic.
Privesc: Drept in fata. Stiti ce sentiment 'cul' este?
Status messenger (partea mea favorita): Fii fericit! Viata are si parti frumoase, nu intotdeauna alb-negru. :] Raul ti-l faci cu mana ta sau ti se da sansa de a te maturiza. Eu: Esti nesimtit! Tata: Ies, ies acuma. Eu: Am zis ca esti nesimtit! Tata: Tu acum stii? Eu: Da! Tata: *laughs*
Me and my dad, yeah. >.<
Vorbesc pe messenger cu: Nimeni. Blforever a iesit. Deniso, te crap cu yaoi-ul in cap cand intri!
Si eu care vroiam s-o cical cu link-uri si s-o intreb despre un manga citit de la ea, dar al carui nume nu-l mai tin minte (ce sa-i faci). >.< Shit. Bastard! *biting the handkerchief*
Citesc: Hmmm,
Joker Trap, dar "nu pot" sa privesc mai departe (ca intotdeauna). *rolling* Shit, in manga asta m-am derutat putin. >.< Doar putin. *flourish with fingers*
Mă gândesc la: Ma doare putin capul, adica e o senzatie 0,3% de ameteala. *laughs* *this wine... What makes of man*
Dating: Cu cateva ture de careu, sper ca zece astazi, si Kaufland-ul maine, cand fac baie -sa fiu curata, ca nu ma mai duc eu la Kaufland, apoi vin acasa si alerg (lenea).
Doresc: Nimic...? Adica, sa slabesc, sa fiu aschie, sa nu mai am celulita. :[
Iubesc pe: Ah... n-am un presentiment "mare" de iubire pentru cineva anume, dar toti avem macar 1% din dragoste pentru fiecare om *headache*.
Nervoasă pe: - *oh, rili?! .-.*
Urăsc pe: *given eyes over head* Serios?
ÃŽmi lipseÅŸte: ... *cra* *cra* *cra* Crows. *fly, fly*
Abia aştept să: Puna cabina de dus (?)
[edit] Ascult Skillet - The last night, dar s-a terminat. Alta. Cerule, te rog, putine umbra, bine? *praying* *shake hands*