26-11-2011, 09:59 AM
Mood: De-abia trezita. [intr-un fel sau altul -la sapte ma foiam prin pat, costienta]
Status: Fara diacritice azi.
Locaţie: Acasa.
Mănânc: Nimic. Mi-am mancat micul dejun. Pateu vegetal afurisit! Noroc cu bucatile de mere... .__.
Beau: Nimic. Am baut apa.
Sunt îmbrăcată în: Pantalonii mei de pijama gri cu Tweety, tricou portocaliu, hanorac.
Ascult: Sunetul tastelor. Ingrozitor sunet.
Privesc: Mmmm.
Status messenger: "Come to think of it, did you put on weight lately?", *SHOCK*, "Ahh, don't worry about it! You just feel more fluffy when I embrace you >3", "It can't be helped!!". So cute.
Partea aia din manga a fost adorabilicioasa!
Vorbesc pe messenger cu: Doar doua persoane sunt avabile astazi. Cred ca o sa incep sa vorbesc cu fleet, dar acum Just manga.
Citesc: As citi "Anata wo Hitorijime", dar Batman nu vrea sa mearga. *pissed off* Gasesc eu altceva de citit.
Mă gândesc la: Bursa de orfan. Sper s-o primesc. Adica... aia trei sau patru milioane pe care o sa-i primesc o sa incerc sa-l ajut pe tata cu ei. ^___^ Mi-a oferit prea multe in decursul anilor... Dar el: Nuuu! Cand o sa am nevoie, o sa-ti cer.
Dating: Cu o baie calda si spumoasa mai tarziu.
Doresc: Sa stiu cand vine sormica. .___. Sa stiu cand ma pregatesc.
Iubesc pe: My papa (I love you, papa *laughs -why? 'cause so it is called a manga yaoi*).
Nervoasă pe: Walk/Go slowly.
ÃŽmi lipseÅŸte: Before the world to destroy. *don't ask*
Abia aştept să: Mai treaca si zilele astea [scurte].
Status: Fara diacritice azi.
Locaţie: Acasa.
Mănânc: Nimic. Mi-am mancat micul dejun. Pateu vegetal afurisit! Noroc cu bucatile de mere... .__.
Beau: Nimic. Am baut apa.
Sunt îmbrăcată în: Pantalonii mei de pijama gri cu Tweety, tricou portocaliu, hanorac.
Ascult: Sunetul tastelor. Ingrozitor sunet.
Privesc: Mmmm.
Status messenger: "Come to think of it, did you put on weight lately?", *SHOCK*, "Ahh, don't worry about it! You just feel more fluffy when I embrace you >3", "It can't be helped!!". So cute.
Partea aia din manga a fost adorabilicioasa!
Vorbesc pe messenger cu: Doar doua persoane sunt avabile astazi. Cred ca o sa incep sa vorbesc cu fleet, dar acum Just manga.
Citesc: As citi "Anata wo Hitorijime", dar Batman nu vrea sa mearga. *pissed off* Gasesc eu altceva de citit.
Mă gândesc la: Bursa de orfan. Sper s-o primesc. Adica... aia trei sau patru milioane pe care o sa-i primesc o sa incerc sa-l ajut pe tata cu ei. ^___^ Mi-a oferit prea multe in decursul anilor... Dar el: Nuuu! Cand o sa am nevoie, o sa-ti cer.
Dating: Cu o baie calda si spumoasa mai tarziu.
Doresc: Sa stiu cand vine sormica. .___. Sa stiu cand ma pregatesc.
Iubesc pe: My papa (I love you, papa *laughs -why? 'cause so it is called a manga yaoi*).
Nervoasă pe: Walk/Go slowly.
ÃŽmi lipseÅŸte: Before the world to destroy. *don't ask*
Abia aştept să: Mai treaca si zilele astea [scurte].
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2