10-09-2011, 06:59 PM
Mood: I feel like a great part of me is missing. I miss being H.L.P...
Status: I am missing the person I was a couple of months ago...
Locaţie: Sincer nici eu nu stiu. Fizic sunt acasa dar cu gandul sunt departe.
Mănânc: Nimic, si oricum nu mai mananc dupa ora 5 asa ca..:]. Nu de alta dar nu vreau sa fiu batoza.
Beau: Nimic, nu mi-e sete.
Sunt îmbrăcată în: Tricou negru, ciorapi si pantaloni de pijama. Good Lord, man, ma imbrac la fel ca orice om normal- cu haine.
Ascult: Bon Jovi- Every word was a piece of my heart.
Privesc: Aparent calculatorul dar, cum am mai spus, sunt cu gandul in alta parte.
Status mess: *awkward silence*
Vorbesc pe mess cu: *more awkward silence*
Citesc: Fortele raului absolut vol 3- Rafuiala. Sincer nu as vrea ca tipa sa fie cu ciudatul ala, ii sta mai bine cu Simon dar din pacate ca-ntotdeauna fetele se dau in vant dupa tipii rai .
Mă gândesc la: Timpurile demult apuse.
Dating: Scoala in frumoasa, fantastica si inegalabila (mda, cum sa nu) zi de luni. Nu iubim cu totii inceputul scolii? * fake smile and happiness*
Doresc: Sa fiu din nou H.L.P dar presupun ca totul e spus si facut...Damn!
Iubesc pe: Se stiu, nu ii mai enumar.
Nervoasă pe: Nimeni. Sau poate pe mine ca nu m-am gandit mai bine cand am luat deciziile.
Urăsc: Bai, serios, nu cred ca ii pasa cuiva.
ÃŽmi lipseÅŸte: Honestly, I don't know cause I miss many things.
Abia aştept să: ma mut la Ibraileanu :].
Status: I am missing the person I was a couple of months ago...
Locaţie: Sincer nici eu nu stiu. Fizic sunt acasa dar cu gandul sunt departe.
Mănânc: Nimic, si oricum nu mai mananc dupa ora 5 asa ca..:]. Nu de alta dar nu vreau sa fiu batoza.
Beau: Nimic, nu mi-e sete.
Sunt îmbrăcată în: Tricou negru, ciorapi si pantaloni de pijama. Good Lord, man, ma imbrac la fel ca orice om normal- cu haine.
Ascult: Bon Jovi- Every word was a piece of my heart.
Privesc: Aparent calculatorul dar, cum am mai spus, sunt cu gandul in alta parte.
Status mess: *awkward silence*
Vorbesc pe mess cu: *more awkward silence*
Citesc: Fortele raului absolut vol 3- Rafuiala. Sincer nu as vrea ca tipa sa fie cu ciudatul ala, ii sta mai bine cu Simon dar din pacate ca-ntotdeauna fetele se dau in vant dupa tipii rai .
Mă gândesc la: Timpurile demult apuse.
Dating: Scoala in frumoasa, fantastica si inegalabila (mda, cum sa nu) zi de luni. Nu iubim cu totii inceputul scolii? * fake smile and happiness*
Doresc: Sa fiu din nou H.L.P dar presupun ca totul e spus si facut...Damn!
Iubesc pe: Se stiu, nu ii mai enumar.
Nervoasă pe: Nimeni. Sau poate pe mine ca nu m-am gandit mai bine cand am luat deciziile.
Urăsc: Bai, serios, nu cred ca ii pasa cuiva.
ÃŽmi lipseÅŸte: Honestly, I don't know cause I miss many things.
Abia aştept să: ma mut la Ibraileanu :].
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa-ti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.