07-08-2011, 12:01 PM
Mood: At the edge of my insanity.
Status: Dx.
Locaţie: Pe fotoliu.
Mănânc: Nimic, imi era foame, dar dupa convorbirea cu mama mi-a pierit tot cheful.
Beau: Nimic.
Sunt îmbrăcată în: Pijamale albastre si o bluza alba.
Ascult: Bon Jovi- Have A Nice Day.
Privesc: Calculatorul.
Status Y!M: " Lucius: Hannah! *he's drunk* Me: Hey Uncle ! *fake smile* L: You have a boyfriend yet? M: No. I don't... L: Why not?! M: Because I.. L: Hey, Shh! You wanna marry..my son? M: No. I don't wanna marry my cousin !"
Vorbesc pe Y!M cu: Nimeni, nu e persoana cu care vreau sa vorbesc on.
Citesc: Ce completez.
Mă gândesc la: " Cum poate sa se bage in viata mea? Chiar nu ii e rusine? La mine tipa imediat daca fac ceva de genul "
Dating: Ma lasi?!
Doresc: Sa ma lase in durerea mea sa fac ce vreau, ce tot atata perchezitie?
Iubesc pe: F...G..si pe ceilalti, se stiu ei.
Nervoasă pe: Mama, isi baga nasul unde nu ii fierbe oala.
Urăsc pe: Mama.
ÃŽmi lipseÅŸte: Sincer nu stiu ce imi lipseste si nici nu am chef sa ma gandesc la asa ceva.
Abia aştept să: Vorbesc cu Bella diseara si sa imi ridic din nou moralul ^__^.
Status: Dx.
Locaţie: Pe fotoliu.
Mănânc: Nimic, imi era foame, dar dupa convorbirea cu mama mi-a pierit tot cheful.
Beau: Nimic.
Sunt îmbrăcată în: Pijamale albastre si o bluza alba.
Ascult: Bon Jovi- Have A Nice Day.
Privesc: Calculatorul.
Status Y!M: " Lucius: Hannah! *he's drunk* Me: Hey Uncle ! *fake smile* L: You have a boyfriend yet? M: No. I don't... L: Why not?! M: Because I.. L: Hey, Shh! You wanna marry..my son? M: No. I don't wanna marry my cousin !"
Vorbesc pe Y!M cu: Nimeni, nu e persoana cu care vreau sa vorbesc on.
Citesc: Ce completez.
Mă gândesc la: " Cum poate sa se bage in viata mea? Chiar nu ii e rusine? La mine tipa imediat daca fac ceva de genul "
Dating: Ma lasi?!
Doresc: Sa ma lase in durerea mea sa fac ce vreau, ce tot atata perchezitie?
Iubesc pe: F...G..si pe ceilalti, se stiu ei.
Nervoasă pe: Mama, isi baga nasul unde nu ii fierbe oala.
Urăsc pe: Mama.
ÃŽmi lipseÅŸte: Sincer nu stiu ce imi lipseste si nici nu am chef sa ma gandesc la asa ceva.
Abia aştept să: Vorbesc cu Bella diseara si sa imi ridic din nou moralul ^__^.
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa-ti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.